Jau ilgai svarsciau kokio telefono as noriu ir kuris atitiktu mano poreikius taigi nusprendziau apsistoti ties Iphone 4 kaip manot neapvils ? Kiek zinau is pasakojimu ir visokiausiu video kamera nebloga zinutes rasosi taip pat neblogai na ir zaidimu pakankamai Ir dar del JB (jailbreak) jei as pvz nusiperku telefonu ir atsirisu ji tai man poto ten kiek zinau negaliu padaryt kad issikrautu nes kaskas negerai bus ar kaip ten viskas su tuo jb ?
kamera is 5mpx tikrai geriausia o ir 8mpx manau geriausia, zaidimai ir programos tai pat siuo metu geriausi ant iOS . O del jb tai nujb ir viskas nk daryti daugiau nereikia.Tik buna kad reikia atristi tai dazniausiai naudoja geway card tai jei issikrauna tel reikia paskmbinti 112 2sec ir ijungti 40sex airmode.Bet dabar yra nauju geway gold ir green kur i dedi viena karta ir nk daryti daugiau nereikia
Ne atristi tai man nereikes, veiks visos sim, nes del Jb tai ten kaskaip girdejau negalima kad telas issikrautu iki galo arba issijunktu nes tada dingsta Jb
O jei imciau Samsung galaxy S II ? jis kiek ziurejau palyginimus yra geresnis savo baterija ir kamera zinutes rasosi beveik taip pat kaip ant Iphone, ekranas didelis. Tai visgi kas gi geriau ? Iphone ar Samsungas ?
iphone ilgiau islaikis savo kaina taigi ateiti bus lengva parduoti, osamsung pristampuos dar kokius 5 panasius tel.Saip s2 yra pirmas geras android. Bet zinant samsung senesnius modelius tel greitai apsikrauna ima lagint, baterijos tai pat nebuna suderintos gerai.Tarp iphone ir s2 matau tik viena skirtuma ekrano dydis.Softas ipgone tikrai daug patogesnis ir paprastesnis programu daugiau ir jos kokybiskesnes, sparciau ir geriau dirba negu android.Nes pagrinde visos programos pirma isleidziama ant iOS tada android ant greituju padaro su bugais ir taiso kelias versijas.Jei ekrano dydis tau daug ka reiskia imk s2, bet saip jei ekranai butu lygus iphone yra geriau.Beje tikrai isitikink ar ekranas tau patinka paprasyk kad kas duotu diena panesioti, nes pirmas ispudis labai apgaulingas
Taip pat Samsungas yra ryškesnis Mano draugai aišku nėra kokia telefonu specealistai, bet kaškodėl visi pataria Samsunga. Tarpkitko jis yra pigesnis ir saitomas kaip geriausias telefonas šiuo metu
iPhone 4G, bent jau aš su tuo android'u baigiu užsi**st. Nerodo dažnai žinučių, palagint mėgsta ir kažkaip viskas sudetingiau už iOS, bet turi ir savų ploną ir ten išbandęs abu nusipirk tą kuris Tau labiau patiko.
Saip iphone yra tikrai ilgaamziskesnis ir patogesnis tel, o samsungas viskuom blogesnis iskirus ekrano dydi jei tau patinka. O saip s2 nera pripazintas geriausiu tel, ji giria kas peikia iOS. O kas esa turejes abu tel tai tikrai naudoja iphone. Android yra dar labai palaida bala kuria reikia tobulinti.Manau kaskas geresnio bus tik 4.0 android versijoje ir auksciau, o kitur bugu rinkinys