samsung nera blogas, tiesiog cia pirmas geresnis android, nes visi kiti pries ji buvo lag gabalai.Bet aisku cia yra samsung ,kaip visi zino daug gendantis, nekokybiski ir pns(aisku as nesakau kad sis modelis butent toks).O iphone yra tikrai kokybiskas ilgaamzis ir manau svarbiausias pliusas yra kad iphone yra labai stabilus gali uzimti visa atminti, bet jis vistiek veiks kaip tuscias.Kas mane stebindavo pirmus menesius kai isigijiau iphone, tai kai ijungi koki gera game kur matosi kad tel naudoja visa galia ir tada staiga ta game staigiai isjungi ir isijungi kita game bejokio lag.Dar nemaciau nei vieno android kad taip galetu, nes jei game isjungi ten su kokiu migtuku tai tel tikrai lagins.
Aišku na tai jau tikriausiai galima rakinti temą nebent kai isigysiu klausimu turesiu bet tada jau i apple skilti rašysiu. Jau po 15 arba menesio ir 15 dienu turesiu Iphone4
As uz iphone kiek androidu laikiau man neivienas nepatiko androiduose pastebejau tik geresni, didesni ar ryskesni ekranai bet vietiek man viskuo geresnis iphone.o del jailbreak yra tethered jailbreak(iphonui issijungus ji reikia prijunkti prie pc kad ji ijunkti) ir yra untethered(gali isjunkti ir bet pc pagalbus ijunkti) dabar visi ios iki 5.0.1 jailbreakinami untethered.As uz iphone.