As tavo vietoj imciau Huawei u8800pro jis tikrai geriau uz Ace eikranas:480x800 vs 320x480 pixels CPU:1ghz vs 800mhz Atmintis: 2gb vs 150mb OS:V2.3 (Gingerbread) vs V2.2 (Froyo) RAM: 512mb vs 384 MB ir t.t
Zaidimams procesorius ypatingai ytakos nedaro... Turejau SAMSUNG Galaxy Spica (i5700) su 800mhz procesoriu, overclockinau iki 1.2ghz ir vistiek netempdavo zaidimu be lago.. Zaidimams svarbiausia GPU o ne procesorius... Apple gaminiai (2G,3G) nepasizimejo sparciu procesoriu , vos 400mhz, bet zaidimus pavelgdavo gerai, viskas del galingo GPU (grafikos stiprintuvo).
Nu mano manymu geriausi variantai tai Samsung Galaxy Ace ir Huawei U8800pro.Pats kažkada norėjau to huawei,įsižiūrėjęs buvau,tačiau tuo metu neužteko litų...
Huawei u8800 Pro zinoma kur kas geresnis. Didziausias pliusas mano manimu tai yra 14.4 Mbps 4G interneto greitis , man su Tele2 veike kuo puikiausiai . Ir jeigu nori palosti rimtus zaidimus , Huawei u8800 pro tikrai ta padarys , stabiliai ji eina overclockinti kazkur iki 1.7 Ghz , Ir del to kad CPU ir GPU yra vienas chipas overclcokini ir GPU. ir kokius tik zaidimus esu bandes wisi veike , Modern combat 3 , Asphalt 6 , Boost 2 ( daug zaidimu nelosiu ). Ir kamera fantastika.