stai iskilo problema , manau pirkti nauja telefona bet negaliu apsispresti ar xperia ace , xperia play ar iphone 4 , man reiketu telefono spartaus , nelaginancio , galingo , kad butu galima zaisti ,naudoti apps ziureti filmus , klausyti muzikos ir pan , ka jus patartumete ir kodel ? labai gerai butu kad nuomone butu argumentuota , o ne pvz imk iphone nes jis geresnis ir pan. iskarto aciu
tau vien taisant iphone lietuvoj (jei tarkim kas sugestu) kaina butu detaliu ir darbu dviguba nei kitu telefonu, na bet aisku jei neturi kur pinigu det tai prasom tam yra iphone'as, xperia ace nieko negaliu patart, nes juo labai ir nesidomejau, bet xperia play tai neblogas tiems kurie laaaabai megsta zaisti.
na as gyvenu airijoje , ir jai pirkciau tai apsidrausciau as ji taip kad taisimas yra ne problema , as labaaaai megstu zaisti bet va man idomu kas geriau , iphone kiek esu laikes rankose tai labai patiko bet nezn kaip cia kas laukiu tolesniu expertu nuomoniu
Visu pirma tai xperia ir ace atskiti tel. Gal turejai omeny xperia, xperia arc, xperia s, xperia p, xperia neo v ir t.t. o ace tai samsungo, jei ziuri iš tų galingiausiu tai ace netinka jei nori didelio greičio, daug programu, zaidimu tai iphone labai gerai, bet nepamiršk kad iphone beweik wisi zaidimai yra mokami, nebent nusilauši tel (tada bus nemokami ) ir beja, iphonas LABAI nepatwarus smugiams, menkiausias nukritimas ir iphonas sudužęs, ir dar dužta ne tik ekranas, bet abidvi puses xperia play yra neblogas, bet yra ir geresniu, o tas privalumas kad yra zaidimu pultelis, tai nedaug ka reiskia, nes norint zaist su pulteliu turi buti tam skirtas zaidimas, tokiu zaidimu yra nedaug ir ju negamina taip sparciai kaip iprastus zaidimus... jei sakydamas xperia ace turejai omeny xperia arc o gal net xperia arc s , tai siulyciau butent ši varianta (xperia arc s) nes prie šio tel nieko blogo negaliu pasakyti o jei tenkintu ir kiti tel, ne tik tie kuriuos paminejai tai siulyčiau samsung galaxy s2, jo kaina panaši, gal truputuka brangesnis, jis buvo pripazintas geriausiu metų išmaniuoju tel ir jis tikrai vertas savo vardo, jau apie šį tai tikrai nieko nėra blogo Jei kaina nelabai svarbu, dar gali pasidomėti(jei noresi galesiu papasakot) apie galaxy nexus tai va, mano nuomonė, o spręsti tau
gytuxsas seip pagooglink ir pamatysi kad xperia ace toks modelis kaip konceptas yra... ir nebutina kist cia samsungu. o zaidimam nebutinai ta pulteli gali naudot, gi gali ir tuos paprastus tuochscreenui zaist, o po to su laiku atsiras ir zaidimu pritaikytu su pulteliu o del iphone seip jis pakankamai neatsparus, bet jam yra laaaabai daug pritaikytu programu. jau kaip sake mokamu...
atsiprasau , tikrai omenyje turejau xperia arc. na as zmogus nelaime esu , pamirsau pamineti kad is mano ranku krenta viskas ir daznai tai patvarumas tikrai nepamaisytu nezinau kodel bet samsungai man nepatinka , na bet man reikia galios o ne gamyklinio pavadinimo