Sveiki, telefone man svarbiausia kameros ir muzikos atkūrimo kokybė per ausines. Norisi puikių rezultatų iš abiejų, bet radau tik tokius varijantus: N8- 12mpx + Xenon, bet su muzika nekas.. (o gal kas turit ir galit paneigt?) 3gs- puiki muzikos atkūrimo kokybė, bet su nuotraukom nekas..
Gal galėtumėte dar ką nors parekomenduoti už panašią pinigų sumą? Pirkčiau naudotą, žaidimų nežaidžiu. Ačiū
Nuo kada iphonai / ipodai gerai atkuria muzika? nebejuokink Jei kamera ir muzika tai siulyciau imti Android telefona , tikriausiai SE X12 Arc , Samsung Galaxy S2 ( del geru kameru).
Palauk Nokia Pure ir bus tau kamera 41mpx Tik man jo dizainas nelabai N8 turi vienas giminaitis tai visalaik visokius vaizdo irasus rodo, kokybe labai gera, o kaip del muzikos tai nezinau
Aš jau baigiu pasimesti ištikrųjų.. Pagal GSMarena testus 3gs puikiai groja muziką. Bet visdėlto jau šiaip ar taip iPhone atmetu.
SE X12 Arc man irgi buvo prieštai užkliuvęs, patiko, kad Androidas, nepatiko ausinių jungtis iš šono, bet n8 vistiek kokybiškesnė kamera, tik neaišku kaip su garsu