Sveiki. Mano tėvams greitai baigsis sutartis ir ims telefoną, o jis atiteks man. Taigi norėčiau išsirinkti iš anksto ir čia mano variantai: Sony Ericsson Xperia Ray, Sony Ericsson Xperia Neo V, Sony Xperia U ir Nokia Lumia 710. Man telefono labiau reikėtu žaidimam, muzikai, kameros, patogiai sms rašyt. Taigi pasiūlykit savo variantus ir argumentuokit.
Visus esu išbandęs, išskyrus Xperia U. Bet ta Nokia tai kolkas sunkiai laikosi su tom aplikacijom tai vat dėl to nelabai norisi imti, o dar gi bus Windows phone 8 tai skaičiau, kad bus kažkas nerealaus. Bet labiau esu linkęs prie Xperia U.
Xperia u siūlau iškart atmest, nėra net atminties kortelės, o 4 Gb Tau bus tikrai maža. Ray per mažas ir beto senas, neo v taip pat, siulau pasiimt nokia. Kiek girdėju Wp veikia be lago, dėl programų / žaidimų.. Su laiku jų tikrai daugės, o nokia muzikos atžvylgiu man labiausiai patiko. Kamera taip pat Taves neapvils.
Labai norėčiau Xperia U paimt, bet gaila, kad tik 4gb vidines ir nesideda atminties kortelės. Bet klasiokas turi Neo V tai ten viskas čiki piki veikia be jokio lago ir visus žaidimus veža, o dėl Nokios reikės pagalvot.
Kazka is siu SE patarciau ir visi zino del ko. OS. O ir muzikos kokybe nuo nokios tikrai nekazka skiriasi del kameru nesigincysiu neziuriu as i nuotrauku kokybe per tel, tam fotoaparatas yra.