Taigi uzsiregistravau cia vien del to,kad paklausti kuris geriau? Samsung Galaxy S2 ar HTC EVO 3D? Pasiruoses moketi iki 850 uz naudota telefona.. Gal kas turit ir koki kitoki modeli pasiulyti. Gerai butu,kad atsakymus argumentuotumete.
Dabar ziurek jei zadi ziureti filmus ir kazka daryti ten su tuo 3D vaizdu tai gali pirkti i evo 3d. Bet zinok evo 3d nelabai nesa zaidimu, nes viskas beveik ant jo lagina, tiksliau mazas fps. Galaxy s2 jau viska nesa. Ekrano dydziai tokie pat. Bet pagal mane evo 3d butu tikrai atsparesnis smugiams, braizymui... As dar tau patarciau paziureti i HTC Sensation jo spec labai geri ir viska veza be lago. Jis filmuoja 1080p HD vaizdu, 1.2ghz dual core procesorius, 768mb ram(Siais laikais dar tiek uztenka sociai.), adreno 220 GPU. Sunkiai braizomas ekranas, nes dar ji pats turiu esu su peiliu braizes nesibraizo. Nu nezinau kas labiau patinka ta ir imk.
Imk tik S2, patariu pats jį turiu esu net išmetęs keletą kartu netyčia ir ant ekrano biškį kritęs, nera nei vieno įbrėžimo, tik korpusas ir nugarėlė čiu, čiut apsibraižę, bet beveik nesimato.