Bet ziurek, iphonas 3gs jau senas, kamera prasta, o kuom Honor geresnis nei pvz. xperia arc arba desire HD? Juk CPU vistiek toks pats tik kad Honor 1.4ghz, o Desire HD 1ghz. Taigi Desire HD paturbinus galima gauti ta pati 1ghzNaviz
Iš išvardytų rinkis tarp Huawei Honor ir iPhone 3GS. Aš pats rinkčiausi Huawei Honor, baterija talpi, procas geras ir t.t. Žiūrėk kuris tau labiau patinka, rankoje smagiau guli.
Oficialus ICS , 8 MP kamera , Talpi baterija , Labai geras dizainas . Pats pagrinde rinkciausi del baterijos , nera ka lyginti su Desire HD arba Xperia Arc.
Bet ziurek, iphonas 3gs jau senas, kamera prasta, o kuom Honor geresnis nei pvz. xperia arc arba desire HD? Juk CPU vistiek toks pats tik kad Honor 1.4ghz, o Desire HD 1ghz. Taigi Desire HD paturbinus galima gauti ta pati 1ghzNaviz
Iš išvardytų rinkis tarp Huawei Honor ir iPhone 3GS. Aš pats rinkčiausi Huawei Honor, baterija talpi, procas geras ir t.t. Žiūrėk kuris tau labiau patinka, rankoje smagiau guli.
iKoncex
Jeigu nepatinka tai ko cia ir isvis meti ta varianta? Atrodo lyg tu nuo to TFT toi vezi pasigausi ir mirsi ar da kanors. Pas mane Galaxy player 5.0 su TFT ekranu ir tikrai nenusileidzia Amoled ekranam.iKoncex
Na ir kas? RAM turi maziau nei Desire HD, kazkur skaiciau kad 8mp kamera nera tokia labai gera, mazai custom ROM, na ir svarbiausia-bjaurusis TFT technologijos ekranas kaip ant senu nokiju ir pns. Na tai kur jo pranasumai pries Desire HD? Viena radau-kaina ir naujesnis modelis.
P.S. Xperia Arc irgi turi oficialu ICS.