S2 yra geras telefonas, turbūt vienintelis Samsung'as, ant kurio nestumiu kai pasitaiko proga :]luksis45
na prikeliu tema nes nenoriu kurti naujos issirinau s2 ir galvoju pirkti ar ne , pirkti ar ne todel klausiu gal kazkas gero yra uz mazesne suma?
Nu tu cia ir paklausiai,aisku,kad skiriasi,SGS3 daug spartesnis,didesnis ekranas,gali jau normaliai ir filmus per ji perziureti,kas svarbiausiai man,tai su SGS3 smagiau narsyti internete,nu cia aisku galima vardinti daug,bet zodziu as juo patenkintas....Edvioske
Čia gal biški ne į tema, bet ar daug kuom skyriasi s2 nuo s3? Nes kaina tai daug kuom skyriasi. :\ Šiaip aš toks mėgstu viską išmegint su telefonais (ta prasme neekspermentuot ar atlaikys po vandeniu, o su programom ir kitka)
Va butent O dabar pasidovanok sau medali + Merginos ir neprivalo suprasti techniniu elektronikos pusiu
Pastebejau grynai nenusimanai nieko nei apie telefonus nei apie procesorius...
Nu mano senukas pentium 4 ne ka tenusileidzia mano naujesnio pc i3 todel visvien nenusileisiu ir laikysiuos savo + didesniame ekrane smagiau zaisti
Taip, tai gal palyginam kokį Intel Pentium vieno branduolio 3,5 GHz procesorių su Intel i5 dviejų branduolių 2,2 GHz procesorium? Kaip manai, senukas Pentiumas bus greitesnis už i5? Juk Pentiumo dažnis didesnis Su telefonais gi tas pats. Ne tik tas skaičiukas svarbus.
todel, kad viskas ant honor yra galingiau 1,4ghz pries 800mhz stai tau ir 2 branduoliai. Kitaip pasakius, koks skirtumas, kad sudeta ace2 naujesnes detales, bet honor parametru vis dar neapnese http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4559&idPhone2=4197Naviz
Aha, tau reikia telefono žaidimams... Tai po galų, imk ace 2! Tu pasižiūrėk kiek žaidimų yra. Nesuprantu ką čia dar besvarstyt, nebent tau reikia patvaraus telefono ir esi aktyvus žmogus (bet iš aprašymo taip nemanyčiau). Tada aišku, imk Nokia 800.
P.S. Kodėl imti ace 2 o ne kokį Huawei honor? Todėl kad 2 branduoliai yra geriau negu vienas ypač žaidimams...
illuvialpink
Pas Ace 2 ir RAM'ų daugiau. Tik kamera galbūt prastesnė (nors kas ten ją žino)..
Manvisツ
illuvialpink
WiLDeR
illuvialpink
Va būtent, jeigu neišmanai - tai kam komentuot? :]
Blofeld