Sony ericsson xperia tipo vs Xperia ray vs Xperia neo V vs Xperia mini pro. Norėčiau iš šių telefonų išsirinkti vieną, android operacinėje esu žalias ;D Telefonas daugiausiai būtų naudojamas, pagrindinėm funkcijom bei internetui, žaidimams, muzikai galbūt pro retą, bei filmų žiūrėjimui, bet filmų žiūrėjimas būtų paskutinėj vietoj Taigi iš anksto ačiū, manau su jūsų pagalba išsirinksiu vieną telefoną
P.s Dėl Xperia ray bei Xperia neo v nesu tikras, nes šiuo metu mano santaupose nėra tiek pinigų, bet manyčiau jog greitu metu bus
Ką manot apie Huawei IDEOS X5 U8800. O gal geriau pirkti Sony ericsson xperia tipo arba mini pro? Labai reikia patarimo
kero
Jei nori žaisti geresnius žaidimus ant Huawei, tai 800 MHz nepakaks (bent jau aš taip manau ir ypač jei esi žalias ant android). Geriausias variantas būtų Xperia Neo V, nes greitas (kas labai svarbu žaidimam ir internetui), ICS, HD vaizdo įrašymas (720p), 512 RAM. Na aišku, atitinkama kaina. Vienintelis jo minusas yra tas, kad Li-Polymer baterija yra silpnesnė už Li-ion. Tarp Sony ericsson xperia tipo ir mini pro, aš rinkčiausi Mini Pro. Kuo jis pirmauja: gerensnis procesorius, LED-backlight LCD, 5 MP Kamera, blykstė, HD vaizdo įrašymas (720p). Kuo nusileidžia: mažesnis ekranas, nėra įbrėžimams atsparaus stiklo, mažesnė baterija, mažesnė vidinė atmintis. Galėjau ir kažko nepaminėti, tada išanksto atsiprašau. Taigi, tau spresti, ką imti.