Patarkit koki pirjkt muzikini telefona,bus naudotas.Galit siulyt ir visus senus "knopkinius" ragelius,nes paskirtis bus tik muzikai klausyt ir gal pachatint.Gerai butu,kad garsiai ir kokybiskai atkurtu muzika per ausines/garsiakalbius.
Nokia 5800, Nokia 5530, seip 5530 garso atkurimo kokybe yra zymiai geresnis nei 5800, kai mes darem bandymus su kaimyne. Tik svarbiausia rask veikianti 5530, nes maciau ne viena su brokuota pagrindine plokste, kuri perdegusi yra. O taisymas 100lt Na gali dar iphone pasiieskot arba koki walkmana, tik neimk stumdomu walkmanu, nes jie vieni is nepatvariausiu buvo. Geriausi bar walkmanai.
Nes tarkim turiu 5800xm ir jis per ausines tyliau atkuria mazuki negu koks huawei, ir per garsiakalbius gan tyliai groja.O Pageidavimas butu,kad butu su 3.5mm jungtim.
yra du dalykai : garsumas ir kokybe, jei nori garsumo tai nusipirk atskirai kolonke, o ne kankink telefona, jei nori kokybes imk stereo ausines uz 100lt ir patikek, skirsis zymiai nuo visokiu is maximos. Ir nereiks ieskot tau naujo telefono. Pvz mano kaimynas del garsumo nusipirko nokios originalia kolonke, tai kame bedos?
As turiu tu kalonkiu,bet yra didelis skirtumas,kai pajungi huaweiju prie kolonkiu ir 5800xm(kolonkes tos pacios) ir seip mano ragelis ganetinai tyliai groja.
seip senesnis walkmanas manau tavo lukescius pateisintu, tik neimk stumdomo, nes jie labai trapus budavo. Ne vienai mano draugei skilo korpusas arba ekranas po pirmo kritimo is kisenes. o kas turejo tuos bar formos, tai jie labai gerai laike.
taigi kazkuris modelis turejo 3,5 ausinem skirstytuva, o pvz samsung f330 (nu tas muzikinis samsungas, kuris krc pastoviai genda) turi jungti samsungiska, (toki laiduka vienam gale samsungan jungtis kitam 3,5 jungtis) tai kame problema, gi tokiu laiduku galima lengvai siais laikais ebay rasti ir parsisiusti + kam tau dar viena nokia, jei jau 5800 turi?