SD failų siuntimas dažniausiai grybauja ant silpnų telefonų. Bent jau aš kai turėjau S+, ir dabar S2 kai turiu tai man jokių bėdų nekilo. Yra gal keli žaidimai, kurių SD negali atsisiųsti, nes jie būna ant crackintų žaidimų retkarčiais užblokuoti, bet šiaip man tokių bėdų niekad nebuvo.
Tik iPhone. Jokių Android. Pats turėjau tiek iPhone 4, tiek Xperia Arc S tiek HTC Sensation. Androidas dar nėra taip ištobulintas, kad gerai veiktų. Imk iPhone 4S tada. O dėl Android tai palauk kol ištobulins daugiau. P.S.Android JellyBean jau neblogas yra, bet vis kažko trūksta dar iki iOS.
iphone 4s geriau nei ipod 5, kodel? todel kad iphone 4s yra stipresnis tiek kamera, tiek procesorium. o del ekrano tai gyvai teko matyti ipod 5 ir palyginus su savo 4s spalvos neatrode tokios ryskios kaip pas mane nors apsvietimas buvo toks pat. zaidimai programos veikia idealiai, kamera daro puikias nuotraukas, o kai jau atsinaujinau i ios6 tai viskas tiesiog idealiai veikia, panorama, pastas, safari, atnaujintas muzikos grotuvas ir t.t.