Daug temų jau galima taip vadint, nes labai daug čia Off-Topic prisikaupėElvis22
Sita tema reiktu pervadinti "iPhone patvarumas". :]
Ir viskas prasidejo nuo to, kad as parasiau savo nuomone apie iPhone.
Daug temų jau galima taip vadint, nes labai daug čia Off-Topic prisikaupėElvis22
Sita tema reiktu pervadinti "iPhone patvarumas". :]
Manvisツ
Oi, kaip klysti. Būtent jis apsaugo nuo ekrano subyrėjimo telefonui krentant kampu
Manvi, tas metalas ir nesaugo telefono, jis tik šiaip dėl grožio.Kumelys
blotryda, tu kada nors uzsi**** ir baigsi teigti savo mintis kaip uzsispyres ozys, jei neiperki iphono tai ir sedek su savo samsuka
Blofeld
Na dar pasakyk ka nors idomaus apie mane, issiliek laukiu kaip Ciceronas yra sakes: "Kiekvienas žmogus gali suklysti, bet niekas, išskyrus kvailį, neturi užsispyręs klaidos laikytis."Blofeld
Na, gal. Dėl šito negaliu ginÄytis, nes apie šitą nė kiek neišmanau. (Nebūsiu kaip illuvialpink, nežino, ir ginÄyjasi )
Baikim čia šitą off topic, nes man jau atsibodo ginÄytis su ta laido ritere, kuri nieko nežino, ir rašo.
Turgus jau baigesi..
Rašiau atrodo normaliai, kad baikim. Jos atsakymas:Blofeld
Baikim čia šitą off topic, nes man jau atsibodo ginÄytis su ta laido ritere, kuri nieko nežino, ir rašo.Tai čia vadinasi žmogus turi proto? :]illuvialpink
Na dar pasakyk ka nors idomaus apie mane, issiliek laukiu kaip Ciceronas yra sakes: "Kiekvienas žmogus gali suklysti, bet niekas, išskyrus kvailį, neturi užsispyręs klaidos laikytis."
Daryk isvadas, atleisk, visiskai pamirsau, kad tu per mazas suprasti sentencijas
Blofeld