Gal ir nieko varijantas butu, kazkaip nepasitikiu huawei klasiokas turi tai nekaip veikia, stringa ir dar forumuose atsiliepimus nepergeriausius matau. Tau problemu nera su juo?arvydas619
Imk kaip mano Huawei G300 Ascend android 2.3.6 1GHZ CPU 512 RAM 4 coliu uz 739 Lt ir vargo nematysi
Jei pirksi pigu tel, tai lagins ir strigs tau. Pvz mano sesers gio po 3 menesiu irgi lagint pradejo, kitaip pasakius androidui cia naturalu. O del huaweju galiu pasakyt, kad labai gera baterija jie turi, ilgai laiko, mano honor gaal tik pora zaidimu nepaveze, garsas geras ir dar kamera gera, tik gaila, kad nesubraizoma gorilla glass jau sugebejau ibrezti (kazkur menesio uzteko prie raktu rankinuke pabuvot) :] As anskciau ir ant savo symbiano laga jusdavau, bet visa tai sutvarkydavau pastoviai flashindama, nes ieskojau grazaus belle cfw ir daugelis ju tuo metu bugovi buvo, tai kas 1-3 menesius flashindavau.
Gal ir nieko varijantas butu, kazkaip nepasitikiu huawei klasiokas turi tai nekaip veikia, stringa ir dar forumuose atsiliepimus nepergeriausius matau. Tau problemu nera su juo?arvydas619
Imk kaip mano Huawei G300 Ascend android 2.3.6 1GHZ CPU 512 RAM 4 coliu uz 739 Lt ir vargo nematysi
MTech
MTech