Yra toks dalykas kaip iPad arba iPad mini. Tikrai daug geriau už visokius Samsungus [mirkt] Ir kaina dar gana žmoniškailluvialpink
Dabar ir pati uzsimaniau kokios plansetkes, filmams, el knygoms, muzikai, (zaidimams, kas be ko), dar prezentacijoms kokioms (siuo metu tenka dirbt prie tokiu dalyku), dar kas beko narsymui. Ir mastau ar samsunga imt ar nexus 7, nors kiek pati maciau nexus geresnis, bet mane pazystama atkalbineja, nes jos tevai turi toki ir sake nieko doro.
Gerai , vienu zodziu pirk ta samsunga , tiktais po to nesiskusk ir pats cia forumu netersk. jau 4 puslapiai ir dar neapsisprendi..Arcizz
bet ant nexus 7 nėra bookmark'o ant ipad nepaskambinsi toliau ant nexus 7 nėra micro sd kortelės lizdo o 16gb greitai išnaudojami negu 8gb ir geriau nors įsidėti microsd kokius 16 gb ir viską į atminties kortelę keltis ant samsung galaxy tab 2 7.0 ir viskas nereikės teršti tos vidinės atminties
Na ipadas man biski neikandamas dalykas, kaip ir kiti apple produktai (nes tenka pirkti viska is savo santaupu, tai max iki 1000lt), o ipad mini irgi jauciu kaina bus kosmine, ir norisi dar ekrano didesnio.
Yra toks dalykas kaip iPad arba iPad mini. Tikrai daug geriau už visokius Samsungus [mirkt] Ir kaina dar gana žmoniškailluvialpink
Dabar ir pati uzsimaniau kokios plansetkes, filmams, el knygoms, muzikai, (zaidimams, kas be ko), dar prezentacijoms kokioms (siuo metu tenka dirbt prie tokiu dalyku), dar kas beko narsymui. Ir mastau ar samsunga imt ar nexus 7, nors kiek pati maciau nexus geresnis, bet mane pazystama atkalbineja, nes jos tevai turi toki ir sake nieko doro.
Manvisツ
Ji klausė, nes ieško ir sau planšetės, ne tik tau :]Arcizz
bet samsung galaxy tab 2 7.0 irgi virš 1000lt kainuoja internete yra kainų gali pasižiūrėti kuris tiks bet 7colių ekranas man tai normalus esu laikęs jį ir ekranas gan geras su flash player susitvarko gerai,filmus 1080p veža gerai. Dėl filmų nežinau ar gerai jis su kokiu nors formatu susitvarko su 1080p kokybe.