Pritariu visiskai. Mazas,nepatogus,laginantis plastmases gabalas...Manvisツ
Pliusai: pigus;
minusai: lievas.
Pataupyk ir pasiieškok rimtesnio ragelio [mirkt]
Tada jis turėtų pirktį telefoną su mygtukais, nes liečiamas ekranas - išmanaus telefono požymis. O skambinimui ir SMS pilnai užtenka mygtukinio. Juk daugiau niekam toks ,,išmanusis" telefonas iš tikrųjų netinkamas - nei muziką su juo bus malonu klausyti (skambės kaip iš baÄkos net per geras ausines), žaidimų, appsų nepaveš. Internetinių puslapių irgi normaliai nekraus dėl ramų trūkumo..Blofeld
O jeigu žmogui reikia ragelio tik paskambinti ir parašyti sms?
Kodėl perka Champ paaiškinti gali tik tas, kas perka. Aš tikrai niekada tokio telefono nepirkčiau, o geriau rinkčiausi mygtukinį.Blofeld
Tai tu man paaiškink, kam kaikurie perka ir Samsung Champ arba Champ 2 ? Sakai išmanaus telefono požymis? Tie champ į išmanius nė kiek nepanašūs :] Ir ekranas žymiai mažesnis, tai jau tų Pocket, Galaxy Y ekranai gan normalūs yra, ir aš pvz įpratau, tai man labai gerai tas ekrano dydis, esu pripratęs.
Ir aš pvz su mygtukiniu telefonu niekad negalėjau patogiai paskaityt naujienų, tarkim kokio lryto. O čia parsisiunti apps'ą ir paskaitai. O kažkiek panaršyti labai pilnai užtenka ir su paprastu išmaniu telefonu.
Aš kažkodėl manau, kad pamaigęs valandą, tarkim, iPhone 5 ar 4S (kas yra tikrai sparčiai veikiančio telefono pavyzdžiai) ir vėl paėmęs savo Galaxy Y pajaustum didelį skirtumą ir taip pat manytum, jog jis lagina.Blofeld
Lagais? Pirmą kartą girdžiu, kad naujienų apps'as lagintų. Pats gi turiu tą Samsung Galaxy Y, esu susitvarkęs telefoną taip, kad nelagintų visiškai. O skaitydamas ir parašau sms. Ir nelagina nė kiek. Ir čia jau yra išpizdėjimas, kad skaityt naujienas mažam ekrane blogai. Viskas ten gerai, nereikia tingėt paeit į apačią, juk neatsitiks, kad pirštą pajudinsi šiek tiek. O beje, mygtukinių telefonų ekranai DAR mažesni, tai ten tuo labiau naujienas skaityt nesąmonė.
Kiek ten vistik darbo reikia, kad telefonas veiktų normaliai. Gaunasi taip, kad tu tarnauji telefonui, o ne telefonas tau.Blofeld
Rootinau ir aš, rašiau custom romus, ir kas? Labiau lagino, negu originalus. O pas mane tiesiog tik kelios programos, esu atjungęs visus facebook, RAM būna laisva po 140 Mb., task killeris išjunginėja nereikalingas programas, ir telefonas nelagina.
O kas čia apie akių gadinimą šnekat? Niekas nieko nesigadina, pats gi skaitau jau kelintą vakarą, ir viskas gerai, akys nuvargsta, kaip ir bet kokiam ekrane skaitant, kai aplink tamsu. Man pvz ir dideliam ekrane skaityt ką nors, kai aplink tamsu - tragedija, akys iškart pavargsta. O ekrano dydis čia reikšmės neturi. Ir akys nesigadina, tik nuvargsta.