http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=4883Tomaskrantas
O kuris geresni ar Galaxy s plus ar Galaxy s duos?
Gal norėtum parodyt, kur būtent šioje temoje siūlau autoriui rinktis iPhone vietoj jo lyginamų ragelių?Altair
Manvi, tu nustok žmonėm tą savo obuolį kišinėt. Žmogus paklausė ką rinktis ir pateikė variantus savo norimus, o tau vis tiek būtina tą sušiktą apple kažkur įterpt kur niekas to neprašo? Atrodo turi iphone dabar tai visi kiti telefonai šūdas ir apple geriausi, nors kažkaip taip neatrodo.. Klaustu ką iš iphone rinktis tada siūlyk, o jei neklausia tai geriau jau išvis nieko nerašyk jei neturi ką pasakyt
Susinervinai.Altair
Aš nesakiau, kad tu jam siūlai apple dabar pirkt vietoj tų variantų, bet žmogus klausė ką rinktis ir pasiūlė savo variantus, o tu apie tuos apple vėl čia pradėjai, kad apple sukūrė tobulus telefonus, puikiai veikia ir bla bla bla. Turi tą savo iphone - patinka tau tai ir turėkis tada, o jei žmogus apie apple nieko neklausė tai ir nereikia kišt to fucking apple
Paskaityk pirmesnius postus prieš teigdamas, kas pradėjo Off-Topic. Pats asmeniškai šito vengiu.Altair
Aš nesusinervinau :] bet man jau užknisa žiūrėt kaip kažkas turi kokį telefoną ir kiša jį ten kur niekas apie jį ar tą firmą nieko neklausė. O tu kaip tik tai ir darai.. Neklausė tavęs apie tą apple lūzerius tai ir nekišk jų. O be to pats tą offtopic ir pradėjai