Abejoju, ar gera mintis tie Symbianai. Jie žiauriai lagina ir programų jiem nebekuria, tai kažkaip.. Geriau kokį Nokia X3 arba SE W995 jei jau Java žiūrėt. Jie ir fotografuoja pusėtinai.illuvialpink
Nokia 3310 touchscreen edition imk, pas geriausias telefonas yra. O jei rimtai tai imk is senesniu symbianu ka nors, kad ir N95, E51 yra patvarus labai, kamera gerai fotkina ( neklausk kaip, kadangi mano tetis su ta lieva kamera sugeba tikrai geros kokybes nuotrauku pagauti). Arba imk xpress music kaip kad 5800, kamera tikrai gera, muzika irgi super atkuria, 5530, kamera super gera, labai patogus tel.
Esu pasimokius, kad geriau tu stumdomu, nei atlenkiamu neimt, nes genda pastoviai, o SE stumdomu trapus korpusas yra, iskritus is kisenes, jau zinai, kad tel liks be kampo. Geriausia imti bar formos telefonus. O jeigu labai uz stumdomus esat, tai galiu parodyti ziauriai faina ir isskirtini modeli: LG gd900 http://www.gsmarena.com/lg_gd900_crystal-2788.php man asmeniskai jis ziauriai grazus telefonas, 8MP kamera , tv out'as yra, Dolby Mobile. Ne telefonas, o deimantas :] tik kiek girdejau su juo ten kazkokiu problemu yra ir su amziumi pradeda jis laginti.
Abejoju, ar gera mintis tie Symbianai. Jie žiauriai lagina ir programų jiem nebekuria, tai kažkaip.. Geriau kokį Nokia X3 arba SE W995 jei jau Java žiūrėt. Jie ir fotografuoja pusėtinai.illuvialpink
Nokia 3310 touchscreen edition imk, pas geriausias telefonas yra. O jei rimtai tai imk is senesniu symbianu ka nors, kad ir N95, E51 yra patvarus labai, kamera gerai fotkina ( neklausk kaip, kadangi mano tetis su ta lieva kamera sugeba tikrai geros kokybes nuotrauku pagauti). Arba imk xpress music kaip kad 5800, kamera tikrai gera, muzika irgi super atkuria, 5530, kamera super gera, labai patogus tel.
Su pigiais Androidais ir iPhone 3G nesiūlau prasidėti, jie labai lagina ir šiaip lievi.
Manvisツ