Specifikacijom geriausias yra Note 2, bet geriausiai veikiantis ir turintis geriausią išliekamąją vertę yra iPhone 5. Jei tėvas nėra labai gerai kertantis telefonuose ir dabar pirks telefoną ilgam laikui, jam geriau yra iPhone 5, nes juo labai lengva naudotis ir jis nebus taip greit pakeistas kitų telefonų kaip Note 2, kuris už daugiausia pusės metų paprasčiausiai pasens. Jei išgalit ir dėl to neteks kažko atsisakyti, mano subjektyvia nuomone pirkit iPhone, jis vertas to papildomo tūkstančio.
Palauk Xperia Z, arba Xparia ZL, jei dabar tai iPhone 5. Visi žiūri į parametrus, beto Note 2 į kišenę net netelpa, S3 lagina... Tie samsungai, net savo parametru neisnaudoja... iPhone 5 yra gerai surinkas, derintas 2 metus, o ne menesius, kaip samsung. iPhone 5 mano nuomoneyyra geriausias variantas. Jei nenori suknist korpuse nesiok apsaugoje apie 50lt. yra O jei nori, telefono kuris mažiau braižytusi už iPhone 5, imk 4S, kaina 2000lt. O šeip siųlau iPhone 4S su deimantais,auksu, rubinais, smaragdais, perlais uz 12 milijonų
Tas note durnai didelis, nesamoningai, cia dirbt su ranka 100 metu turetum kad tokios rankas turetum, iphone 5 imkit
Kumelys
Man 7 coliu nexus 7 nedidelis lengvai laikosi vienoje rankoje (nekalbant apie dvi) ,o tu kalbi ,kad 5,5'' bus didelis ...Dazniausiai zmones kurie netureje didelio telefono mano ,kad jis bus perdidelis ,bet kai patys isigyja - pakeicia nuomone.Ne visada ,bet dazniausiai.