galaxyqt
as geriau is ebay nusipirksiu nes ebey'jui naujas y lietuviskus pinigus pavertus 800lt
tik pamanyk muita 20lt kainuoja ir beto siusiu y voketija. ir man po to atsius y jurbarka. taip kad geriau pirkt is ebay beto garantyja yra + 600lt sutaupai
galaxyqt
as geriau is ebay nusipirksiu nes ebey'jui naujas y lietuviskus pinigus pavertus 800lt
Tik nepamirsk ,kad reiks moketi muita,nera 100proc garantijos ,kad atsius ,nera telefono garantijos,gali buti koks nors kiniskas ir t.t...
FatalaS
Tik ziurek,kad nebutu kaip mano pazystamui buvo,pinigus sumokejo,o prekes jau puse metu kaip negauna,jis per Norvegija siuntesi,o brolis butu parvezes nes tenais dirbo,bet gavosi snipstas,kreopesi i ebay,o jie tvirtina,kad preke yra issiusta ir nieko nezino,cia kazkada per programa Pinigu Karta,buvo laida,kad daznai jie moka ir apmulkinti,ypac kas uzsakineja i Lietuva...
tik pamanyk muita 20lt kainuoja ir beto siusiu y voketija. ir man po to atsius y jurbarka. taip kad geriau pirkt is ebay beto garantyja yra + 600lt sutaupai
galaxyqt
Tik nepamirsk ,kad reiks moketi muita,nera 100proc garantijos ,kad atsius ,nera telefono garantijos,gali buti koks nors kiniskas ir t.t...
FatalaS
galaxyqt