Neseniai aplneke programeliu skaiciumi androidas ,ios.O siaip man asmeniskai labai nepatinka visas iphone'u UI,ir niekada gyvenime nepirkciau apple produkto zaidimams . :]iLT
S2 geresnis ekranas už iPhone 4? S3 ekranas yra blogesnis už iPhone 4, ką jau apie S2 kalbėti. Kamera yra tokia pati, o baterija laiko tikrai ne ilgiau
Ir nuo kada androide daug daugiau programų ir žaidimų, pasakyk tu man?
bent jau to kur gsmarenoje tai 9/10SGA
Manau kad S2 imsiu. O koks jo stovis turetu buti, jei kaina 600 - 800Lt?
Neseniai aplneke programeliu skaiciumi androidas ,ios.O siaip man asmeniskai labai nepatinka visas iphone'u UI,ir niekada gyvenime nepirkciau apple produkto zaidimams . :]iLT
S2 geresnis ekranas už iPhone 4? S3 ekranas yra blogesnis už iPhone 4, ką jau apie S2 kalbėti. Kamera yra tokia pati, o baterija laiko tikrai ne ilgiau
Ir nuo kada androide daug daugiau programų ir žaidimų, pasakyk tu man?
FatalaS
Manvisツ
iPhone 4 kamera yra gana gera ir užtektina paprastam naudojimui. Iš šių dviejų aš rinkčiausi iPhone, nes man asmeniškai nepriimtini perspaustų spalvų AMOLED ekranai, ir šiaip iOS patikimesnė.
Dėl programų kiekio, čia yra labai įdomus dalykas. Į Google parduotuvę, kaip jau minėjo, gali kišti bet kas ir bet ką, o AppStore programos tikrinamos. Jei norime lygiavertės kovos skaičiuose, reikėtų prie AppStore programų pridėti ir Cydia programas, kur yra krūvos šaltinių ir taip pat bet kas gali bet ką dėti. Manau, kad šios dvi parduotuvės kartu gerokai viršytų visas Android programas, tiek root'intiems telefonams, tiek ne.
Android ir taip yra apkrauta OS lyginant su iOS, ir jai dar reikia papildomų programų - kadangi vis daugėja virusų, atsiranda antivirusinės poreikis, kuri dar labiau stabdo telefoną ir pan.
Mūsų subjektyvios nuomonės nėra labai naudingos, autorius turi apsispręsti, ko jam reikia - ar spartos ir paprastumo, ar didesnio personalizavimo, kuris atneš šiek tiek daugiau vargo. Priminsiu, kad po Jailbreak iOS irgi labai maloniai personalizuojasi ir turi daug temų, aibes tweak'ų, kurie, beje, visai arba beveik nestabdo telefono (kai Android'e launcheriai naudoja šimtus megabaitų RAM'ų).