1. Nori pasakyti iOS programeles yra moderuojamos? Nejuokink , neprisimenat niekas I Am Rich programele and iOS ? 999.99$ kainavo . Ir ka gauni uz savo pinigus? NIEKO ! Puikiai padirbeta Apple !
Neseniai aplneke programeliu skaiciumi androidas ,ios.O siaip man asmeniskai labai nepatinka visas iphone'u UI,ir niekada gyvenime nepirkciau apple produkto zaidimams . :]iLT
S2 geresnis ekranas už iPhone 4? S3 ekranas yra blogesnis už iPhone 4, ką jau apie S2 kalbėti. Kamera yra tokia pati, o baterija laiko tikrai ne ilgiau
Ir nuo kada androide daug daugiau programų ir žaidimų, pasakyk tu man?
FatalaS
1. Ten programėlės nemoderuojamos (bet kas bet kada gali beleką ten įkišt).
2. Atmeskim to, ką ios neturi. Antivirusines, widgetus, live wallpaperius, temas. Vis dar daugiau? Nea.
iLT
1. Nori pasakyti iOS programeles yra moderuojamos? Nejuokink , neprisimenat niekas I Am Rich programele and iOS ? 999.99$ kainavo . Ir ka gauni uz savo pinigus? NIEKO ! Puikiai padirbeta Apple !
Neseniai aplneke programeliu skaiciumi androidas ,ios.O siaip man asmeniskai labai nepatinka visas iphone'u UI,ir niekada gyvenime nepirkciau apple produkto zaidimams . :]iLT
S2 geresnis ekranas už iPhone 4? S3 ekranas yra blogesnis už iPhone 4, ką jau apie S2 kalbėti. Kamera yra tokia pati, o baterija laiko tikrai ne ilgiau
Ir nuo kada androide daug daugiau programų ir žaidimų, pasakyk tu man?
FatalaS
1. Ten programėlės nemoderuojamos (bet kas bet kada gali beleką ten įkišt).
2. Atmeskim to, ką ios neturi. Antivirusines, widgetus, live wallpaperius, temas. Vis dar daugiau? Nea.
iLT
2. Ir kodel reikia atmesti Androido privalumus kaip widgetus live wallpaperius ir temas? Kur logika? Nejuokink zmogau ...
WiLDeR
Žinai, protingų žmonių požymis yra tas, kad, jei neturi ką pasakyt, tai ir nesako [mirkt]GedZju
Vienu zodziu nera cia ka net sneket. S2 suvaro ta iPhone4 y vienus vartus
Tai turbūt tu pirkai tą iPhone 4 tik tam, kad pasirodyt.GedZju
as tai tikrai turiu ka pasakyt ir pasakiau o vat tu su savo iPhone tai nezinau ka cia nori irodyt? nes turejau ir iPhone4 ir naudojausi S2 tai zinau ka sakau