S4 kainos prasides nuo ~2.2k ar net daugiau, o jos biudzetas 1.2k-1.7k.guzas
S4 gali palaukt:D Dydis kaip s3 dar šiek tiek mažesnis, bet geresnio nerasi:)
Bet ar geras tas Sony? Ypac nuotrauku kokybe. Nes kai nusiperku koki tel vis nusiviliu ju kokybe. Turiu nokia su 5mp tai tokia lieva kokybe kad ka zinau... Bereikalo beveik 800 ismeciau o hal maziau nepamenu...wilduu
Jei nori imk Sony su 12mp kamera, o ne kazkoki tarkim samsung su 8mp ar 5mp...
Bet ar geras tas Sony? Ypac nuotrauku kokybe. Nes kai nusiperku koki tel vis nusiviliu ju kokybe. Turiu nokia su 5mp tai tokia lieva kokybe kad ka zinau... Bereikalo beveik 800 ismeciau o hal maziau nepamenu...wilduu
Jei nori imk Sony su 12mp kamera, o ne kazkoki tarkim samsung su 8mp ar 5mp...
kristiciukas
kristiciukas
As taip pat pagalvojau apie ta z:) na del sumos tai galima pasitaupyt arba palaukt. Na taip.tas 4s gali irviskas neissinaudot. O pacio nuomone tas htc one x irgi geras. Ai o to xperia z ekranas neduztantis turi kokia apsauga? Na pvz kaip samsungas gorila glass? kad nebutu taip vienas nesmarkus nukritimas ir suduzes tel. Oj vyruciai jusu patarimai tokie nuostabus:) or netycia radau puiku psl.
S3 šiaip nustatymais geresnis, naujesnis, bet korpuso kokybė jo labai prasta ir tikrai labai lengvai dūžta. Jeigu patiko Prada, tai kodėl gi jo ir nepasirinkus - juk renkantis sau telefoną svarbiausia, ar jis patinka, o ne tie procesoriaus gigahercai. Tikrai turėtų atsirasti progų apsilankyti kokiame didesniame mieste. Blogiausiu atveju, galima iš mobili.lt internetu užsisakyti [mirkt]kristiciukas
Dar ne. Laukiu gražesnių orų:D. O šiaip jei rimčiau tai taip sunku apsispręsti. Nezinau kodel... Apie Lg galvojukad neapsimoka imti nes kas tik turi is aplinkiiu taineiseina is garantinio. xperia z labai patinka ir valdymasir visa kita, bet dar kaina kandžiojasi ir bijau tikrai bijau kad nesugestų greitai arba kad kamera bus prastos kokybės. HTC na man modelis nepatinka, bet pagalvojus reikia kazka nauja isbandyti savo kailiu bet sukisti tiek pinigu tai bijau del neveiksnumo.. o vat tas ziauriai patiko prada, bet nera mano mieste, kitur nezinau kada vaziuosiu. Tad dar svarstymuose esu dideliuose:D. O siaip tai kuris geriau samsung s2 ar s3?