Na vat pirkau is mobili linija tai telefonas taip stringa kad ne duok dieve... gailiuos tiek mokejus uz nokia... O siaip tai kokie atsiliepimai apie sony xperia z? Nejau taip pat ne kokios kokybes ypac kamera ir tas duzimas? Ar is geru medziagu pagamintas. Na va ir laukiu vasaros kol apsigalvosiu ka imti ir siaip gal busiu jau sumasciusi kazka. Atrodo visi geri bet va labai bijau nusivilti vel kokybe. Nokia turi 5mp bet jau taip tragiskai fotkina kad ne duog dieve... Na nezinau as tokia pasimetus. Man patinka ir prada ir sony dizainas. Kiek laikiau sony tai patiko valdymas ir panasiai. Na nebent teks laiko atrast:)
S3 šiaip nustatymais geresnis, naujesnis, bet korpuso kokybė jo labai prasta ir tikrai labai lengvai dūžta. Jeigu patiko Prada, tai kodėl gi jo ir nepasirinkus - juk renkantis sau telefoną svarbiausia, ar jis patinka, o ne tie procesoriaus gigahercai. Tikrai turėtų atsirasti progų apsilankyti kokiame didesniame mieste. Blogiausiu atveju, galima iš mobili.lt internetu užsisakyti [mirkt]kristiciukas
Dar ne. Laukiu gražesnių orų:D. O šiaip jei rimčiau tai taip sunku apsispręsti. Nezinau kodel... Apie Lg galvojukad neapsimoka imti nes kas tik turi is aplinkiiu taineiseina is garantinio. xperia z labai patinka ir valdymasir visa kita, bet dar kaina kandžiojasi ir bijau tikrai bijau kad nesugestų greitai arba kad kamera bus prastos kokybės. HTC na man modelis nepatinka, bet pagalvojus reikia kazka nauja isbandyti savo kailiu bet sukisti tiek pinigu tai bijau del neveiksnumo.. o vat tas ziauriai patiko prada, bet nera mano mieste, kitur nezinau kada vaziuosiu. Tad dar svarstymuose esu dideliuose:D. O siaip tai kuris geriau samsung s2 ar s3?
Manvisツ