Man tai jis kažkaip nelabai...FatalaS
Htc one,tiesiog geriausias telefonas beveik viskuo esantis siuo metu rinkoje.
O tu, Manvi neįsižeisk, bet visada siūlai Apple... S4 su iPhone 5 nėr ką lygint. Bet aš imčiau HTC One. Galaxy S4 man irgi labai patiko, tik man bent jau vienintelis minusas, kad jis "apvalus", kas man nepatiko. HTC One pagal mane puikus variantas. Jei nori paprastumo imk iPhone 5.Neužmirkim ir Xperia Z, kuris yra gana atsparus drėgmei, dulkėmis, man jis patinka dizainu ir savybėmManvisツ
Palauk iki birželio galo, nes nemaža tikimybė, jog šį mėnesį pasirodys naujas iPhone 5S.
O iš šių dviejų aš nedvejodamas rinkčiausi iPhone. Jis mažesnis, kompaktiškesnis, kokybiškesnis, greitesnis, jame mažiau chaltūros ir nėra bloatware. Visi puikiai žinom, kaip tos nenaudojamos Samsungo funkcijos iš vartotojo atima beveik 8 GB vietos, kas yra beveik pusė visos telefono atminties.
Tuo tarpu gali rinktis Samsung jei reikia didelio ekrano. Nors net jeigu turėčiau tokį poreikį, vietoj S4 rinkčiausi tą patį One, kuris taip pat yra kokybiškesnis ir geriau padarytas.
Aš irgi skaičiau tą žurnalą. Vien dėl to ėmiau 4S. Bet Xperia Z gana geras kainos/kokybės atžvilgiu http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E Tūrėjęs esu Xperia, tai galiu pagirti. Lengvi, patogūs, kaip visada su puikiom kamerom, bei spartūs Bet man labiausiai patikdavo laikai, kai karaliavo XpressMusic, Walkman, Nokia N serija... Patvarūs, puikūs telefonai...androidmaster
Aš ir siūlyčiau S4 kaip tik šiandien jį laikiau rankose. Bent jau man jis labai patiko spartus, didelis ir raiškus ekranas (441ppi o ant iPhone žymiai mažiau 326ppi), gera 13mpx kamera. O dėl iPhone 5 nieko blogo nesakau nes jo taip sakant 'grobai' geri yra ir specifikacijos geros bet surinkimo kokybė prastoka. Va kiek skaičiau žurnale ComputerBild tai testas buvo ir parodė kad labai greitai nusitrina nugarėlė, šonai (ypač matosi ant juodo ant balto ne taip baisiai), būna kad jis pradeda barškėti nes nekokybiškai pritvirtinta baterija ir ji paskiau kalatojasi viduje. Tai tiek.