Nepastebima gyvenimo sekundė...
S4 lieka 8,3 GB jei tiksliai.
Čia yra seni modeliai, su dviejų branduolių procesoriais, maža vidine atmintimi... Seni modeliai. O Xperia Z atminties be atm. kortelės tūrėsi virš 10 Gb. Dar galėsi įsidėti atm. kortelę iki 32Gb. O su Samsung Galaxy S4 iš 16Gb lieka tik 9 ar 8 Gb.
Xperia Z gali net nesiūlyti, nes Xperiomis jau senai esu nusivylęs. Va vienas pažįstamas turi Xperia Arc S, tai veikia sparčiai iki tol, kol neprikiši į telefoną programų, tada jis lagina kaip nežinau kas. Kartą mačiau kaip Xperia Arc S su Cm9 ROM taip duoda lago kad net sunku sms parašyt. Taip yra dėl to kad Sony visada pagaili įdėti normaliai vidinės atminties skirtos programoms, ant Xperia Arc S jos kažkur yra ~300mb. Visiškai tas pats su naujesniu modeliu Xperia S, visgi problema su vidine atmintimi ir software. Todėl ir nusprendžiau daugiau niekad gyvenime nekišt nagų prie Sony.
Bet būna "App of the week" kur Fruit Ninja, Angry Birds, Cut the rope ir pan. žaidima isavaitę nemokami būna. Kartą įsirašai per ten ir jau kai mokamas bus,galėsi nemokamai siūstischameleonas
Na neturiu samsungo tik iphone tai va kas man s4 nepatinka išvardinsiu: Labai nervina apribojimai dėl piratavimo negaliu kaip žmogus bluetooth siūsti draugams muzika vids ir t.t. dėl apps reikia jailbreak, na yra dar PP programa, bet su ja dauguma nauju apps nepasileidzia. Itunes gal kam ir patogus, bet bent jau man žymei lengviau būtų sumesti kaip į flashą failus, o ne knistis po labirintus app store taip ji kokybiška viskas gražu, visi apps veikia tvarkingai, bet kame diela, kad kai kurie apps google play yra nemokami, o apps store pinigą lupa Na dėl ekrano nžn ar man reikia didesnio nes dažniausiai žaidžiu žaidimus skirtus betkokiam ekranui, o koki gta įsijungi 5mi pažaidi ir jau neįdomu geriau cut the rope tipo žaidimai... O daugiau lyg ir niekas nekimba arba neprisimenu dabar
Autoriui siūlyčiau Xperia Z, laikiau rankose, puikus. Ekranas žiauriai detalus, labai patogu su kamera fokusuoti, labai spartus, 5" ekranas praverčia naršant internete, bai patogu žaisti žaidimus (Slender Man, Dungeon Hunter 4, Real Racing 3, Gta Vice City)
iFuon
Koncex
iFuon
Taip, Xperia Z, nors nemaigiau, bet atrodo tikrai neblogai, o ir Bloatware jame nedaug. Gera dalykas, kad jis yra apsaugotas nuo dulkių ir vandens.
Manvisツ
Uzsipis jis su tuo xperia z, kas karta kraunant is usb istraukinejant guminius kamstukus..
ExOrGuS
Man irgi visai patiko Symbian. Bet dabar ji jau mirus operacinė sistema. Nokia jau oficialiai pasakė kad nebegamins ir nebeatnaujins telefonų su šia OSiFuon
Mna išvis tokie telefonai nepatinka. Mėgstu Symbian S60 v3...
Siaip tais HTC One yra labai populiarus ir su HTC telefonais yra ganetinai lengva atrakinti bootloaderius , su Sony telefonais sunkiau buna .Koncex
Na LG manęs tikrai netraukia dėl savo vardo. Kažkaip labiausiai linkstu prie iPhone, nes šiandien žiurinėjau Xperia Z tai kažkaip softas nelabai patiko, trūko greičio kažkaip. Dar reiks pamaigyt HTC One, tik kad jis nėra labai populiarus, ir su root gali būti problemų nes HTC visąlaik užrakina savo telefonų bootloaderius,