.. Ir bus su i5 1,3Ghz, 4Gb Ram, 256Gb flash. Aš su Apple išsiaiškinau, man reikia už panašią kainą kokio laptopo...drax
1,3 tūkst. dolerių http://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/technologijos/apple-pristate-naujus-macbook-air-kompiuterius-ir-atnaujinta-operacine-sistema-os-x-mavericks-646-343735
Pastebejau, kad man labiau reikia nešiojamo kompiuterio, i ne didelio griozdo ant stalo Kazkaip dar sudomino Lenovo Thinckpad serijaFatalaS
vis tu neapsisprendi is pradziu norejai normalaus pc zaidimams po to sakai nereikia po to vel reikia kazkokio apple...
Man dažniau reikia kažkur nusinešt, nusivežt nes dalis pirktis ir derintis nenoriu... Statikas dar pakankamai geras, todėl parduosiu jį su iPhone, dasidėsiu ir imsiu Laptopą. Statikui reiktu ilgiau taupyt, ir pan... Be to, jis didelis, užima daug vietos, kai man reikia nedidelio ir mobilaus daikto Kam mokėt už griozdą, kai galiu už tokią kainą rasti galingą ir mobilų daiktą?Manvisツ
Žmogau, tai davai tu, nekūręs krūvos temų, iš pradžių apsispręsk, ko tau tiksliai reikia. Tada jau mes tau galėsim kažką patart [mirkt]