Taigi. Turiu 2 variantus - iPhone 3GS arba LG Optimus 2x. Pirksiu naudotą.. Taigi, kuris geresnis? Jų kaina panaši. Noriu argumentuotos nuomonės, nes pačiam jau sunku apsispręsti. Ir Android ir iOS gan įdomu, taigi, neapsisprendžiu.
Asmeniskai imciau Optimus 2X del keliu priezasciu: Optimus 2X turi didesni ir didesnes rezoliucijos ekrana , tikrai geriau 4 coliai negu tie menki 3.5 coliai... Ir rezoliucijos tikrai labai skiriasi , pas 3GS yra menka 320 x 480 rezoliucija , vieni pixeliai ir tesimato ten. Kitas skirtumas butu Kamera , tikrai nera ka lyginti 3.2 MP pries 8 MP , tas pats kaip lygint keptuve su foto kamera. Ir dar aiskus yra ir kiti didoki skirtumai , pavyzdziui procesoriai - pas 3GS stovi menkas 600 Mhz procesorius , o pas Optimus 2X Tegra 2 chipsetas su dvieju branduoliu procesoriu , didokas skirtumas. Dar net neisivaizdoju kaip jie gali kainuoti panasiai , nes tikrai yra dideli skirtumai tarp siu telefonu , net nera ka lyginti cia.
Na matai, šituos parametrus aš ir pats pažiūriu ir labai puikiai suprantu. Mane domina pats jų veikimas, kuris geriau veikia ir pnš. Nes iOS yra labai daug išdirbta OS, ir senesni iPhone irgi gerai veikia su ja, ir, kad silpnesnis telefonas, bet jis panašaus galingumo kaip 2x...
Ne vien dėl obuolio. Jų OS labai gerai išdirbta, jei net 3gs (4 metų senumo telefonas, 600 MHz procesorius, 256 MB ram) dar pavelka iOS 6.1.2 ar 6.1.3 (nežinau kiek yra). O matei kokį telefoną tokio galingumo su Android 4.2 ? Aš tai ne
Na taip bet, as manau lg opimus 2x daug geresnis, gali nurotinti telefonas keista kaip tau patinka ir procesorius geras ryskus ekranas o iphone 3gs atgyvena dar 4 suprasciau px toks, bet 3 neimk neapsimoka mazas ekranas.