Nes androidas turi belekiek funkciju kurias labai gražiai išjungiau DDDD o apple apart apps nėra kas veikt... Nu jailbreak nebent turi.Blofeld
Pagal ką nustatomas geriausias telefonas? Kiek žmonių, tiek nuomonių, vieniems geriau iOS, kitiems Android, taip, kad geriausio telefono nustatyt neįmanoma.
O S4 turi 2 procesorius, abu quad-core.. Gsmarena.com bent jau taip rašo, ir nesuprantu aš, kam ten tiek reikia. Kas sakot, kad iPhone 5 lygintis su S3.. Deja.. Android telefonai giriasi skaičiukais, kad galingi telefonai ir t.t., bet veikimu jie to neįrodo - juk tokio galingumo telefonai turėtų išvis be lago veikt, niekur jo neturėtų būt. BET LAGINA. iPhone 5 skaičiais nesigiria, bet telefonas veikia idealiai. Argi ne keista?
Turi funkcijų, kurių nenaudoji super argumentas ypač kai tos funkcijos ir nenaudojamos atima iš tavęs 8 GB.
Nes androidas turi belekiek funkciju kurias labai gražiai išjungiau DDDD o apple apart apps nėra kas veikt... Nu jailbreak nebent turi.Blofeld
Pagal ką nustatomas geriausias telefonas? Kiek žmonių, tiek nuomonių, vieniems geriau iOS, kitiems Android, taip, kad geriausio telefono nustatyt neįmanoma.
O S4 turi 2 procesorius, abu quad-core.. Gsmarena.com bent jau taip rašo, ir nesuprantu aš, kam ten tiek reikia. Kas sakot, kad iPhone 5 lygintis su S3.. Deja.. Android telefonai giriasi skaičiukais, kad galingi telefonai ir t.t., bet veikimu jie to neįrodo - juk tokio galingumo telefonai turėtų išvis be lago veikt, niekur jo neturėtų būt. BET LAGINA. iPhone 5 skaičiais nesigiria, bet telefonas veikia idealiai. Argi ne keista?
chameleonas
Naviz
Nieko nuostabaus kad androidas šiek tiek lagina, nes jis ne koks samsung ar htc kurtas os, o google. Tai reiškia kad android yra montuojamas į visus mobiliųjų telefonų koncernus (išskyrus kelis), o Apple turi savo os - ios ir su nieku nesidalina. Apple gali labiau optimizuoti savo os, o kiti gamintojai kurie deda android ne. Be to android yra atviro kodo programa. Tai manau va iš kur tas "lagelis" yra. Vistiek man android labiau prie širdies ir nekeisčiau į obuolį. Nežinau, gal šiek tiek nusišnekėjau. Taigi, asmeniškai aš užtikrintai iimčiau SGS4.
FatalaS
HTC One geriausias telefonas siuo metu,antroje vietoje s4,trecioje xperia z,ketvirtoje iphone 5,penktoje google nexus 4.
FatalaS
HTC One geriausias telefonas siuo metu,antroje vietoje s4,trecioje xperia z,ketvirtoje iphone 5,penktoje google nexus 4.
Tu čia pagal greitį juos surikiavai į top 5, o pagal greitį ir patvarumą 1. Samsung galaxy s4 2. Iphone 5 .3. HTC ONE ( sake isvis labai nepatvarus todel net nepirk )
notey