Cult
Jei esi apple fanas, pirk arba iPhone 4s arba lauk iPhone 5S (Kurio kaina nesieks 200$, biški pataupyk iki rugsėjo ir turėsi gerą telefoną (bent jau manau kad turėtų būt taip pat kaip su iPhone 4/4s identiški tik bugai ištaisyti ir ten dar kažkas.) O su 5S galėsi rinktis iš daugiau nei 5 spalvų jei neklystu. Na bet čia tik mano nuomonė jei nori androido, gerai paieškojus išeitų GALAXY SIII rasti manau
Paskutinis šūdas... Imk telefoną su WIndows Phone 8 ir sėdėk laimingas. Jei nežaisi kaip vaikas, jis yra puikus telefonas. Daugelis sako, kad trūksta programėlių. Kokių? Tik vaikai neras kokių "pou hack", ninja rush ar kotokių nesamonių... Prieš sakydami pagalvokit ką sakot. Kas blogai toje WP? Daugfelis sakys "Trūksta programėlių", tačiau tik skaičiais. Kokių programėlių trūksta? Negi visas jas jūs naudosit? Galit apseit be jų? Jei vistiek, tada sėdėk su Android. Bėje, į daugelį WP telefonų galima įrašyti Android. WP daug lengviau susirasti pagal savo poreikius 600lt ie gausit Dual-Core 1ghz cpu, 800x400p ekraną, 512mb ram, vidutinę gpu, 8gb atminties. Tokios kainos Samsung kainuos apie 1000lt... Na nežinau, čia mano nuomonė, man užtektų WP.Garados
Iphone man nelabai patinka siaip ieskau naujo tel galvojau lg optimus l7 p710 bet paskaiciau komentarus kad lievas