Taigi, su laiku galbūt atsinaujinti telefoną gausis ir mąstau apie Nexus 4 Taigi iš čia jei kas turit kaip atsiliepimai? Draugas vienas turi tai visai patiko kai pamaigiau. Kaip jis tvarkosi su žaidimais, programomis ir panašiai? Nes kažkoks ant jo dalykas thermal throttling yra, kuris sumažina telefono galingumą kai baterija įšyla tam tikra temperatūra. Ar net nepastebimas tai dalykas kai telefone 2gb ram ir 1.5ghz quad core?
As ir mastau apie si telefona. Tikrai neblogas, tuo labiau, kad visa laika gausi naujausia Android. Gal kas zinot, kur pigiausiai galima ji nusipirkti (nauja,=skelbiu.lt netinka).
As ir mastau apie si telefona. Tikrai neblogas, tuo labiau, kad visa laika gausi naujausia Android. Gal kas zinot, kur pigiausiai galima ji nusipirkti (nauja,=skelbiu.lt netinka).
Kaip jau kalbėjom, telefonas tikrai geras, bet tas thermal throttling... Mėgstantys pažaisti skundžiasi dėl jo. Ir tai kaltina neoptimizuotą 4.2 ir 4.3 android. Žinoma tai pašalinama keliais paprastais kodais... Bet vėlgi ar nebus taip kad suges kasnors.
Gal kas turite pažįstamų ar draugų su šiuo prietaisu?
Pats nusipirkau Nexus 4 pries kelias savaites. Cia tokia mano mini apzvalga : Dizainas mano manymu labai grazus ir stiklas rankoje labai maloniai jauciasi , telefonas nedaro jokiu keistu garsu kaip samsungai ir jauciasi tvirtas rankoje. Neseniai isejo 4.3 atnaujinimas kurio deka telefonas dar greiciau veikia ir ilgiau baterija laiko , bet pats esu isirases Paranoid Android custom roma , kurio deka galiu ant kai kuriu programu isijungti tablet moda ir viskas labai graziai atrodo. Ekranas is pirmo gali atrodyti biski prastokas , LG blogai sukalibravo ekrana , bet su custom romais ir kerneliais sita problema galima lengvai pataisyti ir tada ekranas atrodo labai puikiai . Thermal throttling pagrinde egizstuoja tiktais ant Originaliu softu , custom romai ir kerneliai ta thermal throttling yra beveik pasaline ir telefonas labai lengvai veza visus zaidimus ir beveik jokiu lagu nera . Kamera yra puse velnio , nesakyciau , kad siektu iPhone 5 kokybes , bet tikrai uztenka paprastam fotkinimui. Baterija laiko visai puikiai , man laisvai islaiko visa diena su kazkur 5 valandom ekrano naudojimo . Telefonas yra labai populiarus xda forumuose , taip , kad romu ir kerneliu yra per akis , tikrai bus ka veikti kai nusipirksi si telefona Mano manymu sitas telefonas yra geriausias pagal savo kaina , tikrai nieko geresnio nesurasi uz 1200-1300 lt , tikrai rekomenduoju nusipirkti. P.S. - jeigu ji pirksi , pirk butinai 16 GB versija , ant 8 GB versijos yra tiktais 5 GB naudojamos vietos , taip , kad net muzikos nesutalpinsi turbut