Kritimų nebijo, bet juodame modelyje gana greitai apsibraižo kraštai (tai išsprendžiu naudodamas bumper'į). Striginėjimų norėdamas nesurasi (šiuo metu mano iPhone užkimšta 47,2 GB atminties, 115 apps'ų, ~100 Cydia JB tweak'ų ir nėra jokių strigimo žymių, laisva ~500 MB RAM). Nuotraukos pavyzdys yra mano citatoj, internete per gerą Wi-Fi ir 3G naršo labai greitai. Kai minėjau personalizavimą, tai tada dar nebuvo Jailbreak - dabar gali visiškai visą UI pakeisti, svarbu tik kad iOS nebūtų naujesnė nei 6.1.2.Manvisツ
Telefono modelis: iPhone 5
Dizainas: Minimalistinis, kaip ir priklauso Apple. Įspūdingai plonas. Juodame modelyje šiek tiek pasigedau iš toli šviečiančio blizgaus Apple ženkliuko gale, čia jis padarytas juodas ir ne taip matosi tamsaus aliuminio nugarėlėje.
Ekranas: 640x1136, Retina, 4 colių su 326 ppi. Labai ryškus. Sukiojant telefoną ir žiūrint į ekraną iš skirtingų pusių, jis atrodo vos ne kaip lipdukas užklijuotas - nėra ekrano ,,įspaudimo" į korpusą. Manau, tai turėtų pagerinti matomumą saulėje (vasarą pamatysim).
Operacinė Sistema: iOS 6. Ypatingai patogi ir intuityvi, taip pat sparti. Nedaug personalizavimo, bet ne visiem jis reikalingas.
UI: Su gražiom minimalistinėm animacijom, labai patogus ir intuityvus. Assistive Touch taip pat gelbsti. Toks jausmas, kad OS pati prisitaiko prie naudojimo stiliaus.
Ryšys: Su Omnitelio 3G gaunu apie 700 kB/s (virš 4 Mb/s) telefone. Per Wi-Fi hotspot'ą kompiuteryje gaunu apie 750 kB/s (6 Mb/s). Laukiu LTE, kuris turėtų būti ypač greitas.
Baterija: Laiko dieną aktyvaus naudojimo (pilnas Brightness, įjungti visi Wi-Fi, 3G ryšiai, daug minimize'intų apps'ų).
Kamera: 8 MP, 1080p filmuoja. Su safyro (brangakmenio) stikliuku. Fotografuoja labai gerai (nelyginu su fotoaparatais). Prie prasto apšvietimo gal prasčiau, bet tam yra blykstė.
Kasdienės, paskubomis darytos nuotraukos pavyzdys http://farm9.staticflickr.com/8496/8313978129_8229fc0b33_k.jpg
Telefono veikimas: Labai spartus, turbūt sparčiausias telefonas rinkoje. Visiškai jokio lago, stabdymo, nesvarbu, kiek programų vienu metu atidaryta.
Ką rasite vos tik gavę šį telefoną: Minimalistinę dėžutę. Pirmą kartą įjungus ekrano ryškumas buvo numažintas. Pasidaręs man patogų ryškumą, dar porą savaičių neatsistebėjau, kaip spalvos gali būti tokios gražios ir ryškios.
SMS ir Numerio rinkimas: Man, pripratusiam prie iPhone, labai patogu. Ir geras dalykas yra Emoji palaikymas.
Žaidimai: Kol nėra JB reikia pirkti, bet visi žaidimai veikia ypač sklandžiai ir šioje srityje drąsiai galiu teigti, jog iPhone žaidimų atžvilgiu pirmauja iš visų telefonų.
Root'inimas ir kiti dalykai: Kol kas nėra JB, bet jau greitu metu turi atsirasti.
Kaina: aukšta. Apskritai turbūt brangiausias telefonas rinkoje. Privalau pripažinti, jog tai perkainotas produktas. Bet aš asmeniškai suprantu, už ką tie pinigai.