MT6577 Cortex A9 dviejų branduolių, 1 GHz taktinis dažnis - Kur cia matai keturis branduolius? Ir skaiciukai prastoki sakyciau : AuTutu - 6460, Nenamark - 25 fps, Quadrant - 2774. Kur kas geriau pasiimti S2 arba Xperia S.wilD1337
Na pagal mane Prestigio geriausia. Ekranas 4,5", Quad-Core cpu, korpusas geras, netraška ir telefonas kokybe savo kainą atitinka. Groja gerai, 1gb ram 4Gb vidinė atmintis ir dedasi microSD kortelė iki 32Gb, bei puikios kokybės 8mp kamera su blykste. Viskas ko reikia geram smartui. Spartus CPU ir gera irgi keturių branduolių GPU, 1Gb ram, atminties kortelė, 3g, gera kamera, odinis dėklas komplektacijoje, DVI sim, įšimama baterija nu žodžiu viskas liuks ir tik už 699Lt O panaudotas - dar pigiau.
link - http://www.mobili.lt/lt/telefonai/prestigio/multiphone_4500_duo.html
S2 yra greitesnis ir patogesnis rankoje , Xperia S turi 720p HD ekrana ir geresne kamera.Robchik
mmm tai dabar reiks nusprest xperia s arba s2. Htc visiskai nemegstu
kazkoki tu broka man atrodo paemiai i ranka , nes ir tekalbi apie tas savo spalvas , nors viskas normaliai su tuo ekranu ir nei jis lagina nei ka.
Neturejai - nesakyk. Ar sup***a samsungo reklama reiskia kokybe? Paemiau S2 salone i rankas. Ekrano spalvos iskraipytos, meniu lagina. Kad nelagintu buvo task manageris, isjungiau programas, vistiek lagina, pasiziuriu - visos ijungtos, dar karta pabandziau, vistiek tas pats sudas... Prestigio iskart JellyBean buvo tai nesunku buvo isjungt ir taip ekrano spalvos nesikraipe... Prestigio kokybe gera, neturejai nesakyk. O šeip aš Robchick vietoje nusipirkčiau iPhone 4 ir sėdėčiau be problemųBlofeld
+Prestigio produkcija nemanau, kad kokybiška. O ir sugedimo atveju nelabai ką ir pasidarysi pats, tik su servisais..
Kaip jau sakė, geriausi variantai S2 , xperia S, HTC sensation
wilD1337