sveiki. Renkuosi telefonu apie 400lt. Noreciau android arba ios, wp nelabaj traukia. Esu nusizejes Xperia play, xperia arc / s, htc sensation, htc explores ir sony xperia p. Esu turejes play ir sensation tad apie juos nerasykit. O kokia jusu nuomone apie situs mobus? O gal dar kazka pasiulytumet?
Sony xperia P zajabas daiktas, spec. kaip s2, veikia puikiai, veža asphlat 8 be jokio lago. Žodžiu arba s2 arba xperia p. Man patinka p labiau nes pas jį aliuminio korpusas ir smulkūs įbrėžimai beveik nesimato
Jeigu imi panaudotą telefoną ir ne žaidimams, o naudojimui (internetas,sms,skambučiai,gps) imk iphone 4. tikrai rasi minumum už 450-550lt, 16gb, na mano broliui nuskilo, kad paėmė už 620lt iphone 4 32gb be jokių įbrėžimų, o parduos už 900lt, nes 32gb eina tokiom kainom skelbimuose :] turės dasidėti +200lt ir žiūrėk 9.5/10 iphone 4s 16gb išeina padėvėtas :] Na o jeigu jau žaidimams, tai žiūrėkis iš pigesnių variantų, na pvz samsung s2, tikrai dar nenuvylė, arba imk s4 mini, ten tai baterija turėtų ilgai laikyt, nes pažįstamas turi s3 paprastą, jam su gps baterija atlaikė vią dieną, kai jis keliavo po užsienį.
Nu gerai.. Acer mane labai sudomino , bet brangokas + jis jau tikriausiai bus nupirktas. Paskui kazin ar rasciau s2 ar m 4 uz 400lt, o del s4 mini tai tikrai netikiu kad jie po 400 lt deveti kainuoja ...