Yra ir kita tema, tačiau joje kalbama pagrinde apie žaidimus. Tad reiktu jusu nuomones. Kuris yra geresnis tlf, ju pliusai ir minusai ir kuri jus rinktumetes.
Net nėra kalbų. LG L9 2 ir viskas. Tas s2 plius dar prastesnis už paprastą s2. LG viską tau išnes, interneto nelagins, o s2 plius eilinis samsungas kaip ir visi, lageriai. Aš siūlau LG. Ai beto LG didesnis ekranas, raiška ir pagal spec žymiai geresnis nei s2.
Daugiau niekas nieko nepapasakos? man irgi labai reikia suzinoti apie siuos du telefonus kuo daugiau info. Pvz. samsungas man labiau patinka,nes esu girdejas,kad kritimus isgyvena gan normaliai su 3 ar 4 galaxiu s nepalyginamai,2 galaxiui yra visokiu pribambasu o LG nelabai randu. Papasakokit kas placiau ka rinktis is situ tel su savo pastabom,nes noriu pirkti ir nezinau kuri pirkti,paskui nenoriu gailetis nusipirkes... P.S juose abejuose yra navigacijos. ar pas abejus mokama navigacija ar nemokama kaip ir N8 nokia buvo?
Nezinau,kiek zmoniu,tiek nuomoniu,aisku tas S2+ prastokas,bet as tik uz Samsung telefonus,jau geriau damesk truputi ir gal koki S3 pasiimk,arba panasu.
S3 ar geresnio nenoriu. s2 sako dar truputi patvaresni,jaigu ir netycia nukristu ar panasiai. Aisku kaip kris dauk kas priklauso,bet bent jau sako,kad s2 kas turejo tikrai geriau laiko nei S3 ar S4
nesuprantu, kam pirkti 2011 metų telefoną (s2) kuris daugiau kainuoja negu dabartiniai šių metų dar be to ir geresni telefonai... Tas s2 po mėnėsio bus pamirštas visiškai. Kai išeis S5 tai s2 iš vis bus kaip S Plus šiuo metu. O dėl patvarumo nixuja nepritariu. LG patvarus taip pat, nėra toks gležnas kaip sakot, pats turiu ir žinau ką sakau. Taip s2 korpusas gal ir atrodo patvaresnis, bet jei kris iš daugiau kaip 1.5 m, tai jau taip ar taip jis nuskils (kampas koks ar duš ekranas). Čia negali būti ne minties katrą pirkt. Be to s2 jau nebegaus atnaujinimų, nes jis niekam neberūpi, dabar tiktais, kad juos išparduot. O LG gaus neužilgo 4.4 androidą, ir dar jis bus prižiūrimas kokius metus į priekį, ir žaidimais, ir funkcijom. Klasiokas turi s2, o aš l9 ii. Tai ekranas skiriasi kaip diena ir naktis. Jo s2 lagina, mano lg nekiek. Ekranų rezoliucija iš vis tragiška ant s2. 480x800 DDD, o LG yra 720x1280 kurį tikrai yra ispūdinga. Nesimato nė vieno taškiuko, dar yra true hd ips technologija kuri dar labiau pagerina ekraną. O s2 turi amoled kuris spalvas labiau nublankina. Ekrano dydžiai irgi, s2 mažas, l9 II tiesiog puikiai laikosi rankoj. Kameros irgi skiriasi kaip diena ir naktis. LG kamera dvigubai geresnė nei s2, nes geriau sufukuosuoja, labiau išryškina kūnų dalis (ne žmogaus aišku ). Kas dar čia Ai va, žaidimai. S2 jau nebeišneša naujiausių žaidimų. Stringa. Daleiskim, kad ir nfs most wanted, striginėja. O ant L9 II veikia be priekaištų, taip pat ir modern combat 4, asphalt 8, gta vice city. Garso kokybė panaši, tad apie tai nieko nerašysiu. Žodžiu, nežinau ant kiek durnu reikia būti, kad šiais laikais pirktų s2. Be to samsungai mėgsta ne į temą palagint ir dažnai gan smarkiai.
Ne, nekaista nė kiek. Žaidžiau modern combat 4 ir asphalt 8 apie valandą, tai nekaito. Šis lg neturi thermol trootling, tad bėdų su kaitimu ir laginimu nėra.