As kiek turejas Samsung telefonu,visi man jie geri ir dirba be jokiu priekaistu,o tu matau su savo Xperia,kai mano kaimynas,bet jis jau ju atsikando ir prie Samsungu perejo,taip,kad nestumk ant Samsung telefonu,turejau SGS,SGS+,turiu SGS2 man jie dirbo be jokiu strigimu ir visokiu kitu nesamoniu,visko pasitaiko ir tarp kitu gamintoju telefonu,beto daugiausiai telefonai stringa ir lagina nuo neaiskiu appsu,kuriu daugelis prisidiege,net nezino kam,paskui tik papildomai ramus ryja,akuma iskraudineja ir telefona stabdoTeipPhonas
rolis72... Tau visi Samsungai yra geri. Jei radai variantą už 650lt S3, tada pirk, bet žėk, kad nebūtų kopija. O šiaip pasieškok Xperia L/S/SP/T/Acro S, LG Nexus 4, htc one s.
Kvailys busi jai Xperia S imsi,nesenai tik atsikraciau sia nelaime,akumas viiskai man nelaikydavo,nuotraukos tikrai uz dabartini mano S2 negeresnes buvo,beto daznai pakibdavo viduryje zaidimo,lagindavo,labai liapus kritimams,teko kelis ekranus pakeisti,nusipirkes SGS2 esu labai patenkintas,per pusmeti telefonas dirba kaip bituke,nuotraukas daro tikrai neblogas,beto zinau kas Xperia parduoda ir gan pigiai,bet reikia remontuoti procesoriu keisti,nes daznai telefonas persikraudineja,arba isniekur niekur issijungia ir gali koki pusdeieni visai neisijungti ir akumo naujo reikia,cia mano kaimynas ji turi,buvo nuneses pas meistriukus,sake remontuoti neapsimoka.and1
nu nežinau mane labiau traukia xperia s nes jis pigesnis ekranas ne toks didelis kamera geresnė. Tai gal kas jį turėjo ar geras akumas kiek laiko?
Patikek ekranas S3 kaip tik zaidimams,o draugas tokias nuotraukas per vestuves padare,kad mazai kuo nuo profesionalaus vestuviu fotografo nuotrauku skyresi,net nepatikeciau,kad su S3 tokias nuotraukas galima padaryti,jai pats nebutau buves ir mates,bet cia jau tavo teise rinktis,bet tik pagalvok gerai pries rinkdamasis Xperia,nes kiek pazinojau juos turejusisus,tai nei vienas juo labai patenkintas nebuvo,apart jo nuotrauku kokybes,bet pasikartosiu ir su S3 galima superines nuotraukas daryti,net mano senukas S2 gan nepriekaistingas nuotraukas daro,man to pilnai uztenka.and1
nu nežinau mane labiau traukia xperia s nes jis pigesnis ekranas ne toks didelis kamera geresnė. Tai gal kas jį turėjo ar geras akumas kiek laiko?