Sveiki Taigi vel ieskau telefono sikart noriu iki 500-600lt naudoto androido ar iPhone. Taigi kolkas esu nusiziurejas Samsung Galaxy S2, Galaxy Note1 jei iseis, iPhone 4 (4s jei imti rista ir atsiristi su R-sim.), Nexus 4 bet jis kainuoja 670lt tai nezinau ar iseis.. Gal ir patys turite pasiulymu ka imti? noreciau jau sikart bent Dual Core ir 8mp kamera butu gerai su pilnu komplektu nes istaigoje kur mokausi labai megsta vogti telefonus... uz gerus pasiulymus kaip visada dedu padeka
Siulyciau Sony Xperia SP(Labai geras variantas, kamera ciki piki, visi zaidimai ant high grafiku veikia kuo svariausiai, t.y gta vice city, asphalt 8 etc), procas dualcorinis, dar siulyciau Xperia L(SP sunus ), Xperia T/V. Samsungu tai nelabai ka ir gausi, lagins. Va dar LG Optimus L9 II, optimus G gal paviks gauti. Bet geriausia butu XPeria SP, tikrai geras variantas.
nexus 4 katik nusipirkau 16 gb pries tai turejau lg opti,us l7 tai nexus toks greitas pasaka tiesiog dar ta jo stikline nugarele maloniai rankoj jaucias lb solidziai, multitaskingas nesveikas viska isjungia akimirksniu visi grajai eina, o interneto puslapiai su geru internetu greiciu negu ant mano kompo usikrauna D, ekranas geras ir kit kat yra paziurek is skelbimu gal pavyktu gauti nerealus telefonas
SGS2 tai tikrai atgyvena naudoti niekas nedraudzia, bet siuo metu ji pirkti tai ka as zinau.. nesamone butu. Boyka o del L7 tai aisku as irgi jei buciau toky turejes, tai dabar tikrai LG telefonais nepasitikeciau, bet seip LG tikrai neblogi tik kad jei perki, tai pirk ne low-end telefona ir tada tikrai nenusivilsi
Jau biski pasimetes esu.. TeipPhono pasiulymus perziurejau bet vistiek brangoki.. is LG L7 II uzmeciau aki gal ir visai nieko butu bet visgi po L7 bijau imt :] sian uzejas i mobili linija buvau pazejau yra Gigabyte gSmart alto A2 nu paziurejau patogus fainas daiktas bet tft ekranas ir 5mp kamera tai sakyciau shuds ne telefonas.. iPhone 4 irgi apziurejau uz 550 galima padoru paimt bet visgi iPhone 4 jau outdated telefonas biski nei update nebegaus nei tolko is jo nebeliks.. 4S su dokais paimt uz 600 neimanoma.. Galaxy S3 maciau baltas yra uz 550 bet stiklas dauztas neblogai o is ebay kita stikla su ekranu nebent uz ~260lt paimsi vel islaidos n****. tai jau nelabai ir zinau ka imtis.. Su nokia N70 ilgai nepasinaudosiu o tai nervai neima.. :]