Sveiki,žodžiu pagalvojau, kad ir man reik keist ragelį ir renkuosi iš šių Galaxy s3, HTC One X ir Nexus 4(kaina iki 850lt). Visų duomenys panašūs, pas visus keturi branduoliai, 8 mpx kamera, pas one x ir s3 1gb ram na o pas Nexus'ą 2. Imčiau Nexus 4 bet lietuvoj 16gb sunku rast o jeigu ir yra tai kaina 900lt užvanota, o tiek jau nenoriu mokėt o vat ar į 8 sutilpsiu (realiai į maždaug 5.7gb) tai net nežinau. Pas one x gera kamera, bet tegra chipas, o sako nvidia jiems neleis palaikymų ir šis telefonas nelabai gaus atnaujinimų. S3 man šiaip fainas, nors ir samsungas. Tai vat nežinau, šiaip telefonas pagrinde bus naudojamas developinimui android appsų (na čia net nekalbant eitų nexus 4 ), muzikos klausymui ir naršymui internete. Gal kas turit nexus 4 8gb, tai pasidalinkit patyrimais, ar užtenka vietos? Ir šiaip laukiu patarimo, dėkui.
Jei prieisi prie s3, tai geriau imk s2 plus. Aisku man geriausias variantas nexus. Ir sunku tave suprast, perki juk ne flomasterius kokius. Negali pataupyti dar 50lt? Ir kitas dalykas pasvarstyk ar tau isvis ragelis reikalingas ir kam tau jis bus reikalingas. Pats kadangi mokaus programuoti ir planuoju studijuot ismaniasias tech tai imsiu nexus 7. Puikus irenginis be ragelio, nes visgi rageli galima ir uz 20 lt paimt.
Aš jau dabar mokinuosi android programavimą, tai dėl to irgi linkstu prie nexus'o, bet man įdomu kaip žmonės gyvena su 8gb, ar šiaip kasdieniniam naudojimui užtenka vietos ten? O s2 plius nenoriu, nes jau dabar turiu xperia p kuris yra tam pačiam vidutinės klasės telefonų lygyje. Dabar jau norisi šiokio tokio atsinaujinimo, galios, keturių branduolių, nes dabar prie dviejų sėdžiu
Patariu dasideti koki šimtą litu ir imti 16 GB nexus 4 versija tikrai nenusivilsi procesorius greitas ir 2 GB ramu užtenka interneto puslapiai vartos labai greitai, aš pats neseniai nusipirkau nexus 4 tai su 16 GB ankštoka datos o s3 LB korpusas prastas ir pas 1 GB Ram kuriu gali tuoj nebeuztekti sklandžiam darbui i one x net neziurek atgyvena jis ir su tegra NK gero dizainas nei sis ne tas. Imk nexus neturės į problemų jis vertas tu pinigų.
Gyvenam 21 amziuje gali uz 10 lt nusipirkti mini keliu cm kabeli usbini ir prisijungti flasha. Beje del programavimo, gal esi ka sukures ir gal kokius projektus esi sumastes butu idomu aptart tarp megeju.
Dabar mokinuosi, tai iki siol mokinomes pacius pagrindus, buvo 10 paskaitu grynai java programavimo (android programos logikos) o dabar apie 4 paskaitas mokinames grynai androida: layout'us, mokinames xml redaguot, idet buttonus, jiems pridet veiksmus, na ir visa kita. Destytojas sake kad neuzilgo mokinsimes kaip suteikti programai prieiga prie interneto. Tai tiek, o pasisneket zinoma galima, kontaktu kokiu nors tik reiktu
Stanis tai nusnekejai ka cia per shuda siulai..S3 ne super telefonas bet S2+ isvis nieko gero.. AndroidMaster is situ tel aisku kad imk Nexus 4 16Gb ir nesuk sau galvos