iPhone 4s nors ir nelabai mėgstu iOS bet iš tavo variantų šis geriausias todėl kad HTC One nelabai nori. Manau šis telefonas visu tavo kriterijus atitinka tik nežinau kaip dėl muzikos. Lumia 920 kategoriškai prieš nes Windows phone'ai ten išvis kosmosas nesąmoningi jie yra, vieną kartą teko naudotis gyvenime nebenoriu matyt daugiau jo
Jei uz tiek uz kiek tu nori gauciau (dar veikianti ir bent pusiau gerai palaikyta) imciau nedvejodama, bet cia mano nuomone. daug kas priklauso ir nuo to i kuria puse pacio sirdis labiau linksta.
Na aš dabar turiu apsispresti,rytoi pirkti. Nezinau ką daryti,todel ir klausiu. Taip Iphone 4s gausiu uz tiek -Nauja. BET JIS 2011 modelis. Toks senas. Ar verta?
Senas? 3Gs 2009m gaminys ir dar laikosi, o tu sakai 2011 senas? zmogau... Sakau jei uz tiek gali paimt 4s ir dar nauja (jei tikrai naujas ir ne kitaicu kopija) daug del to galvot nereiktu
Nes pati naudojuos apple prietaisu, pazystu kokybe. Jis is antru ranku pas mane o iki siol jokiu gedimu rimtu neturejes. Pati noriu rimtesnio(naujesnio) vien del to kad maniskis su zaidimais vis sunkiau dorojas(naujiem game tai retinos, tai giroskopo, tai dar kokio s nereiksmingo ir nereikalingo reikia), nekalbu jau apie dizaina korpuso ir naujo iOS kurie man tikrai patinka. Uzsinorejau tokio vos pirma karta nagus prikisau prie jo, bet esamu metu kiek dvejodama(nors jis ir su trukumais) taikausi i 5s. Bet betkokiu atveju tik Apple.
Is tikro niekas geriau nepasakys apie prietaisa nei tas kuris naudojasi juo, Ezio turi 4s ir iki siol labai patenkintas kiek zinau, nors jam ir vis mazai.