5c irgi neblogas, grazus dizainas korpusas nors ir plastmasinis rankoj guli tvirtai ir maloniai, nesijaucia kaip pigus vaikiskas zaislas. Nors man paciai visuose 5 labiausiai kliuna prailgintas ekranas vistiek trauka islieka
Nezinau,man ta iOS yra nesamone,turejau as ji gal pusdieni,galvojau jai patiks pirksiu issimoketinai,bet as prie IOS nepripratau,pats ragelis fainas,nieko nepasakysiu,bet man Android zymiai geriau,nesuprantu kodel tau HTC One nepatinka?Mano bratka gavo per Kaledas dovanu HTC One,tai nustebino mane jis,per naujaka daremes foto,galiu pasakyti nuo mano Canon fotiko kurio verte 600 litu nuotraukos neprastesnes,muzika gan kokybiskai skamba,beto zaidimus velka visus be jokio lago,ir siaip nuo mano senuko SGS2 sparta jauciasi kosmine,ir siaip HTC dizainas superinis,o metalinis korpusas isviso super rankoje limpa.
Na pries tris dieneles,po ilgu dvejoniu ir draugu pagalbos,nusipirkau HTC One,tikrai telefonu esu labai patenkintas,ir kai 3rnis rase,kad HTC One nenori,klausymas kodel? As tikrai esu juo labai patenkintas,net draugai ji patureje dabar sake noriys pirkti HTC One,nes sio telefono kurejai tikrai rimtai padirbejo,dizainas super,rankoje patogus,aliumo korpusas mielas,rankoje negyrgzda kai kiti,foto darem irgi neblogos tiek patalpoje,tiek lauke,zaidimus velka be jokio lago,bent jau kolkas.vienu zodziu tikrai nenusivyliau siuo telefonu,nes su kitais mano turetais telefonais,taip nebudavo,jau vakare norejosi grazinti atgal,o apie iOS,man irgi nepatinka,mano tevas turi iPhone 5C,tai tenka gan dznai ji pamaigyti,nu man visviena Android yra zymiai geriau,neveltui Android OS pasulyje yra pati populiariausia is visu OS.