Iš šitų dviejų nei vieno aš :]
Pirktum iPhone 4 vietoi Galaxy S4? Nu jusu nuomones tai ir idomios
Na, aš nepagailėčiau bent jau 900lt. Iphone korpusas laiko taip, kaip žigulys žiema rudija. S4 tikrai nevykęs, brolis turi, net nustebau kaip jsi taip gali veikt.
Nejuokink. Geras 4s 1000lt. Jei prisižiūri rištų su neveikiančiu wifi tai jo...TeipPhonas
Siuo metu 4s vertas tik 800lt, nauja galima laisvai uz 900lt paiimt. Nezinau koks zmogus imtu siuo metu nauja 4s uz 1300lt jei galima i5 nauja uz 1100lt pasiimt. Juokdarys.
wilD|radži™
Deja, mano draugas isigijo 4s uz 700lt, lyg nauja ir be jokiu nesamoniu, tad 1000lt jau brangoka. iPhone kokybe labai gera ir patikimi tie telefonai, kazkas virsuj rase kad nepatikimi. S4 nevykes telefonas, tad geriau 4s.
TeipPhonas
wilD|radži™
Pilnumoj tau pritariu. S4 nepirkciau net uz 500lt visiskai nuliova. Jau geriau imciau paprasta iPhone 4. Samsung man asmeniskai visi nevyke.
TeipPhonas
WiLDeR
net neisivaizdoju is kur tokius gandus girdit , matyt patys prisikuriat ir tikit. Nereikia jokiu softu perrasineti ir bent esi naudojes iOS 7 ant iPhone 4? Zinok ne kazka , as asmeniskai nesu pries nei samsungus ir nei pries iPhonus , bet jau tokias nesamones prisimastyti jau tikrai yra negerai , tuo labiau kai zmogus bando apsispresti ka pirkti ir tokius vejus snekat.TeipPhonas
Taip, imciau iphone 4, nereikia man to s4 kuriam po 2 menesiu reiktu perrasyti softa del lago ar pns.