jau truputėlį virš metų turiu savo LG Optimus L7 ir manau, kad pats metas būtų atsinaujinti, tuolab, kad kaip tik baigėsi mamos Tele2 sutartis ir Tele2 šiandien gavo Nexus 5.
Labai daug neišsiplėsiu, tiesiog turiu klausimą jums - ką manote apie Nexus 5? O galbūt maždaug tos kainos ribose yra kažkas geresnio?
Telefonu žaidimų praktiškai nežaidžiu (tuos, kuriuos žaidžiu yra visiškai paprasti ir jie veiktų kone ant visų įrenginių su Android OS). Telefonas man reikalingas, kaip muzikos grotuvas (tikrajį grotuvą paskandinau ir dabar naujo pirkt kažkaip nesinori, muzikos kokybė nėra labai aktualu, nes asmeniškai aš, didelio skirtumo nejaučiu - ausines patogias sau turiu.) O daugiau, tai telefoną pagrinde naudoju skambučiams/sms (bet čia skirtumo turbūt nebus renkantis telefoną), ir internetui (Delfi, Facebook, instagram, endomondo ir pan.)
Seip jeigu skambinti ir sms tai gali pasimti nexus 4 pigesnis ir beveik tas pats tik gali nebuti tele2 salone
eimantas506
Ne, neverta.. Jau įsigydamas dabar telefoną noriu, kad jis bent jau 3 metus man atlaikytų, nes jau turiu planų pirkt kitą motociklą, po keik laiko ir mašinos reikės - visur išlaidos bus, telefonui nebesurinksiu vėliau jau.
Nexus 5, atlaikis ilgai jei tinkamai priziuresi. Jokiu budu nepirk samsung irenginiu, nes pusantru metu daugiausiai islaikis ir per tuos pusantrus metus reikes kokius 4 kartus softa perrasyti. Gali pirkti dar Xperia Z1, nebijo vandens ir taip labai puikus variantas. Siulyciau Nexus 5, Xperia Z1, HTC One, iPhone 5(5s, iphonai tau ir 5metus atlaikis, 3gs jau kiek metu bet dar puikus telefonas)
Pirma karta matau telefona Tele2 svetainei kuris kainuoja tiek kiek turetu kainuoti ziurint ir pagal kitas parduotuves. Tikrai siulyciau pirkti Nexus 5 , puikus telefonas , pats naudoju senaji Nexus 4 ir tikrai nesiskundziu ir Nexus 5 su kur kas galingesniu procesoriu , geresniu ekranu ir didesne baterija turetu buti LABAi geras telefonas. Ir mano manymu tas "pliusas" , kad jis yra su originaliu , nemodifikuotu Androidu yra tesiog nieko ipatingo , kas is tikruju yra gerai , kad telefonas labai pigiai kainuoja ir daug developeriu sitam telefonui gamina visokius ROM'us ir kernelius .