Yra tam Youtube,profesionalai palygina ir viska apipasakoja issamiai,as asmeniskai rinktausi S4,pats daug svarsciau ka imti,svarsciau tarp HTC One,iPhone ir tarp Galaxy S4,apvaiksciojau visus salonus ir pas skyrtingus salonu vadybininkus apklausinejau,dar labai domejausi Youtubeje,galiausiai pasirinkau Galaxy S4 Black Edition,o telefonu palyginimui tarp SGS4 ir iPhone 5 gali pasiziureti cia http://www.youtube.com/results?search_query=Samsung%20S4%20vs%20Iphone5&sm=3brezniavs
Ką rinktumėtes jūs? Ir kodėl ?
keipatas
aikit nx su savo iphone
Renzius
ligini galaxy s4 su iphone 4s
Plasmases gabalas,bet man pavyzdziui patogiau,ant to safyrinio kameros stikliuko man nusisvilpti ir nekreipiu i tai demesio,gali jis padarytas buti,kad ir is brilianto ar dar is kokio velnio,plasmase gali uz nebrangiai veliau pasikeisti,bet tu berneli savo suraizyta iPhone korpusa plosi kaip uz karve,viena iPhone turejau rankoje su isskeltu ir ilenktu kampu ir visa suraizyta,vaizdelis to iPhone buvo tikrai apgailetinas,o jai programu tau pas Androida per daug,tai su Root Explorer gali pasalinti visas tau nereikalingas gamyklines programas,praktiskai gali pasalinti beveik viska ir siaip Android OS,man zymiai geriau negu iOS,nes neveltui Brazilijoje ir dar kai kuriose salyse iPhone yra gaminami su Andoid OS.
Tūrėjau Android, Symbian, iOS, Java based, daug įvairių OS telefonų. Visus po kelis metus. Neesu Android ar kitų hateris, bet vistiek pasiliksiu prie iOS. Paprasta, nėra šlamšto, patogu ir lengva. Močiutė netgi suprato kaip naudotis :] Jei nemėgsti Apple, tai pasiimk kokį Nexus su visiškai švariu Android ir kažką tūrėsi padoraus, o ne prigrūstą visokio nenaudojamo š, kuris apkrauna telefoną Jei nežaidi žaidimų - Windows Phone puikiai tinka.Kuom geriau tas tavo S4? Nuomonė be argumentų.. Tu gal nefloodink forumo su savo dviejų žodžių post'ais ir beraštiškumuRenzius
ligini galaxy s4 su iphone 4sNesigaudai tu žiūriu, iPhone 5 korpusas aliuminis, o ne plastmasės gabalas. Kameros stikliukas ne paprastas, o iš safyro stiklo. Tas tavo S4 neišnaudojo ir neišnaudos tų skaičių ir vistiek lagina Jei nežinai geriau patylėk ir pasidomėk.Renzius
galaxy s4 imciau iphone 5 neimciu del kaskokio obolio paveiksliuko
wilD1337