Sveiki žadu pirkti planšete iki 500 lt išpradžiu buvau išsirinkes naudota asus nexus7 pirmos kartos paskiau topo centre pamačiau hp slate 7 visiai neblogas bet dvejojiu ar nebus kaip koks maksiminis tunex ar prestigio kur normaliai apps neveikia svarbiausia man butu reikalinga planšete interneto naršimui,skype,gmail,facbook,youtube,filmu žiurejimui bei žaidimams ka jus pasiulitumete už tokia suma
O tarkim koks turetu buti planseteje procesorius kuris butu bent kiek panasus i asus nexus 7 kad normaliai apps veiktu nes teko kelias dienas tureti tunex 10,1 coliu ekranu plansete kurioje buvo 1,6 ghz procas bet puse apps arba neirasydavo arba labai lagindavo irasytus geresnius games kurie po 1,5 gb uzimdavo
Šiaip imk, kuris labiau patinka, bet Nexus, kadangi yra švarus Android, tai veiks truputį greičiau ir daugiau modingo galimybių (Custom ROM, etc.). Ir Nexus yra galingesnis. Bet Slate turi atminties kortelės slot'ą. Pasirink, ko labiau reikia
Man nekiltu toks klausimas. Uz tokia kaina tiktais Nexus 7, dar gali iPadu pasieskot. Net neziurek i tuos tunex, samsung tab, prestigio ir kitus, nes jie grynos nesamones.