kuri rinktis is lg optimus g, sony xperia zl ir sony xperia z1 compact? visi su 2gb ram ir kiti skaiciukai neblogi, lg pigiausias, compact brangiausias, bet maziausias, kas man yra pliusas, zl kainos viduriukas, ir didziausias ekranas palyginus mazam korpuse. taigi ar verta permoket uz compact, ar rinktis pigiausia lg, ar viduriuka zl?
root ar custom room nenaudojama, milijono funkciju ir nereikia, pagrinde skambuciai, sms, foto, internetas, gps ir vienas kitas app ir zaidimukas.
LG Optimus G?? ar G2 ? Jei nori didelio ekrano ir kad baterija laikyti bent pora dienu tai rinkis G2, jei reikia nedidelio ir galingo tel su labai gera kamera tai rinkis Z1 compact
as apie lg G, del geros kainos, g2 jau didokas, nors kaina ir labai gera. seip man kuo mazesnis korpusas tuo geriau, o zl ir lg g palyginus dar nedideli.
as ir linkstu prie sony xperia zl, didziausias ekranas, gana kompaktiskam korpuse, grazus dizainas, kokybiskas korpusas, netoks teplus kaip stiklinis compact. nebent sugalvociau likt prie iphone:)
kad g2 uz nexus 5 ilgesnis 0,6mm ir platesnis nepilnus 2mm, nemanau kad jauciasi, o g2 ekranas didesnis, baterija talpesne, kamera geresne, yra infrared. betb jie yra apie 6mm ilgesni uz mano paminetus, manau, kad tai jauciasi, as nenaudoju begales programu ar naujausiu zaidimu, kad reiketu super sklandaus veikimo, svarbu ne samsung su savo nesamoningu tuochwiz