Na, jūs gal neturėjot daug telefonų. Tarkim, Sony Xperia Z2 filmuojant 4K įrašą įšyla iki neįmanomo laikymui lygmens. Samsung Galaxy Note 3 (Su Snapdragon 800) žemiau kameros irgi įšyla intensyviame naudojime, ir būtent toj srity (žemiau kameros), telefoną liesti yra labai nemalonu. Šyla visi išmanieji, jie pakankamai nesilpni šiais laikais, bet yra tam tikrų atvejų, kai telefonas įkaista taip, kad jį ekspluatuoti toliau tampa nemalonu/neįmanoma.
Karočia samsung galaxy s3 NETURI taip kaisti kad rankos nenulaikytum. Juk aš pats naudoju nexus 4. Jis turi tokį patį procesorių kuris įkaista nepersmarkiausiai. Žaidžiant BETKĄ jis įkaista bet rankoje dar gali laikyti gan nesunkiai. Tiesiog šilta ir tiek.
Na mano s2 tai ikaista kaip radiatorius po gta sa zaidimo, ir per 10minuciu zaidimo dingsta apie 50% baterijos, o jei taip koki zaidziu, kuris nereikalauja geru grafiku, tai galiu kad ir visa diena, na pvz nuo gta3 nekaista niekas
Esu galaxy s 3 naudotojas, nuo gta san andras telefonas tikrai daug isila bet tai yra normalu:) o del iphone tai ir as maciau nuotraukas kaip ikaites sulinko:D