mindosass
iLT, jauciasi siektiek palankumas apple as pats dabar naudoju iphone, bet sekanti dar neapsisprendes ar iphone imsiu, ir vien del sudetingesnio failu patalpinimo/perkelimo ir nemokamos navigacijos irasymo.
Willow
Na nežinau, aš irgi straipsnyje pastebėjau didelį palankumą apple ir ios(kitaip sakant apple fan boy). Nes straipsnio pradžioje rašyta, kad jos nėra lygios dėl savų pliusų ir minusų, bet paskui matosi, jog liaupsinama apple straipsnyje. Asmeniškai turėjau galimybę pasinaudoti apple prietaisu ir galiu pasakyti nepatiko, labai jau nuobodi os, bent jau pagal mano poreikius tai man tik android juos tenkina. Tuo labiau nenorėčiau naudoti tos firmos telefonų, kurie nuo savo pirmtako išvaizda nesiskiria(o iphone taip ir gamina, kad visi vienodai atrodo).
Ir tikrai iLT nenusišnekėk, kad android turi didelę problemą dėl baterijos, nes naudoju Galaxy S3 ir man laiko puikiai jis, nors ir nemažai naudoju jį, ir widgetus tuos pačius naudoju(kaip sakoma jei nemoki naudotis tai tau ir geriausias prietaisas blogai tarnaus)
Galiu ir dėl virusų ginÄytis, nes per 4 metus naudojimosi android dar nė vieno viruso nesu pasigavęs Taip pat nepatiko frazė, kad "android telefonų begalė". Gerai jei jų daug yra, juk kiekvienam žmogui pagal jo norus ir kišenę pasirinkti tada galima
Na galiu pasakyti tiek, kad daug darbo įdėta rašant straipsnį, bet kaip ir kiekviename iLT straipsnyje matosi apple liaupsinimas ir gyrimas, tad tiek.
Taip pat pasigedau paminėjimo, kad į iphone sunku failus įkelti kai būtina itunes turėti ir jungti prie pc. Jei nebūtum apple fanas manau būtum tikrai tai pamynėjąs prie prieinamumo skilties
EdgarasB
Perskaičius straipsnį tikrai susidaro nuomonė, jog autorius yra Apple fanboyus, ir pažiūrės iš visų perspektyvų, kad tik jo akyse obuolys laimėtų. Keli dalykai kodėl aš susidariau tokią nuomonę:
1. Buvo minėta, kad apple parduotuvėj visos programos veikia bet kokiam telefonui, o androidui ne. Jeigu skirsi tiek pinigų androidui, kiek kainuoja iphone'as, turėsi tikrai gerą telefoną ir jis paveš ~95% programų (likusieji tai bus būtent tam tikriem telefonam apps'ai).
2. Parašyta, jog androidai kuriami dideli vien tik dėl to, kad sutalpinti viską į korpusą, čia irgi yra netiesa, man reikalingas didelis ekranas tik dėl patogumo, galima rinktis iš įvairių dydžių ir sony xperia z1 compact yra puikus pavyzdys, kad nereikia didžiausių gabaritų.
Daugiau rimtesnių argumentų, kurie bet kokiu būdu mestų akmenį į androido daržą kaip ir neradau, tikiuosi tau tai padės rašant ateity.
Tik bėda, kad paprasta sim dabar dedama yra tik low-end telefonuose, nėvienas gamintojas į savo flagmanus nededa jų, tik micro sim, o pas kai kuriuos (ne tik apple) ta pati nano sim ir toji paprasta sim kortelė ateities kaip ir jau nebeturi.Mantux99
Man irgi ios labiau patinka, bet android praktiskiau, todel ir naudoju. Pvz neisivaizduociau gyvenimo be bluetooth, kas su iphone neimanoma, sake kazkas, kad galima keistis failais tarp ios gaminiu.... o as galiu keisis tarp absoliuciai visu )) ir patikekit tikrai buna atveju na bent jau man, kai reik paskambint, baterija issikrovus, nes kartais tiesiog neturiu galimybiu pakraut ir neisivaizduoju ka buciau dares su microsim, nes is pazystamu, su kuriais einu tusint ne vienas neturi iphone paimu idedu sim ir be problemu paskambinu.