Mano darbas yra su išmaniaisiais telefonais, aš per visą dieną tiek su WP, tiek su Android, tiek su iOS prisižaidžiu, kad tiesiog turiu tvirtą nuomonę. Ir taip, aš jau nežinau kurį kartą sakau - aš išsakiau subjektyvią nuomonę, savo požiūrį, pačioj pradžioj pasakydamas, jog tai priklauso nuo žmogaus skonio ir poreikių. Dabar nešioju OnePlus One, kaip savo pagrindinį išmanųjį, ir planuoju jį keist tik kai išeis iPhone 6. Nesu aš Apple fanboy, nereik man čia savo marazmų piršt .
O geras, cia pries pora savaiciu kaip tik prisimines sita tema buvau, pagaliau galesiu vel praktini pavyzdi duot, va kaip tik vaziavom pas draugus, pazystamas turejo iphone, bet pamirso jo pakroveja, ir liko be telefono DD o tie kas su kitokiais ismaniaisiai, nuo pc usb laida pasijunge, problemu neturejo va jums ir praktiskumo irodymas
O jei, kodel o ,,jei" pas mane nera gyvenime o jei. Yra kaip yra. As kiek zmoniu sutikes, taip yra nemazai, kurie turi tuos iphonus, bet nekarta buvo klausimas: - gal kas nors turit iphono laida paskolint? Ir amzinai ta pati problema. Kodel kitiems nera sunkumu ta laida rast? Nes daugiausiai prietaisu ir naudoja ta pati usb laida, fotikas, kamera, ssd, hdd, androidai, paprasti telefonai, kaip nokia su senaja java sistema. Remiuosi praktiniais irodymais, o ne ,,jeigu". Seip tau gerai, jei tikrai visi tavo draugai naudoja iphone, pvz mano tevui negerai, nes seimoj tik tevas su broliu iphonus turi ir naudojasi vienu laidu, nes kitas kazkur pasimete, as samsung pakroveja irgi kazkur praganiau, ne problema, nuo gps pasiimu laida ir chill... net galvos sukt nereik, del to ir sakau is savo patirties, man android praktiskiau daug, paprasciau, greiciau, patogiau, jau nekalbu apie failu perkelima, kad norint prijungt iphone, reik dar kazkokia kosmine programa itunes irasinet...kai tuo tarpu android prijungi kaip usb laikikli ir click, click.. done, plius man niekas nereguliuoja interface, pats pasidarau koki noriu , dar mokinuosi kurt appsus ir zinau, kad android appsu kurejams suteikiama beveik visiska laisve patekt i googleplay ir megint uzdarbiaut tenais, kai tuo tarpu norint patekt i applestore, turi moket didziausia mokesti, gaut licencija ir tai dar ne kiekviena tavo programa priims i ta store, tiesiog paims ir atmes, jei jiems pasirodys na neprofesionali, neidomi... :]
nukrypai nuo temos stiprokai;) seip as naudojausi android, dabar galvoju BB isbandyt, turejau ir iphone, bet niekada neprireike jokio laido skolint, pasikrauni kada reikia, jei isvaziuoji ilgiau pasijami laida, nematau problemos. o jei bendrai, man ios labai liuks, tik du minusus turi, iTunes ir kad neina nemokamos navigacijos isirasyt paprastai.
Kurioj vietoj nukrypau? esme tame, kad dauguma prietaisu naudoja standartini usb laida ir jeigu neturesi su savim pakrovejo, galesi jauciu kiekvienuose namuose atrasti ta usb standartini laida :] nu va dar kad sunkiau rast nemokama navigacija, man irgi nepatinka atsisiunciau beonroad is googleplay, visiskai free, Lietuvos maps yra, nereikalauja iniko, sedziu laimingas, praktiskiau nebuna, nesuku sau galvos.
Kiekvienas telefonas ar prietaisas turi savo minusu ir pliusu,nieko idealaus nera israsta,taip kad beviltiskai cia diskutuojate,pilstydami is kiauro i tuscia.
Niekas nepilsto us tuscio i kiaura, nes argumentai visiskai atitinka realybe, taip android irgi turi minusu, bet ne tokiu erzinanciu, kuriuos turi apple, nors realiai tai as net nezinau kokius minusus galeciau duoti android sistemai... tikimybe, kad virusu parsisiusi? Bullshit, siuniesi is google play viska, nediegi nezinomu saltiniu ir viskas ok. Daugiau minusu nematau. Nepatinka isvaizda, interface, paimu pasikeiciu, su ios to nepadaryciau.