Taip, SSD ir HDD maitinimui naudojamos SATA jungtys :]
Pats sau prieštarauji /Mantux99
Kodel kitiems nera sunkumu ta laida rast? Nes daugiausiai prietaisu ir naudoja ta pati usb laida, fotikas, kamera, ssd, hdd, androidai, paprasti telefonai, kaip nokia su senaja java sistema. Remiuosi praktiniais irodymais, o ne ,,jeigu".
guzas
Taip, SSD ir HDD maitinimui naudojamos SATA jungtys :]
Pats sau prieštarauji /Mantux99
Kodel kitiems nera sunkumu ta laida rast? Nes daugiausiai prietaisu ir naudoja ta pati usb laida, fotikas, kamera, ssd, hdd, androidai, paprasti telefonai, kaip nokia su senaja java sistema. Remiuosi praktiniais irodymais, o ne ,,jeigu".
guzas
Manvisツ
iLT
Ne, USB laidai netinka visiems android prietaisams. O per kompą telefoną krauti išvis nepatartina.
iLT
Matot, kaip būna, kai nieko nežinai. Tarkim, aš turiu LG G3, o mano draugas turi Samsung Galaxy S2. Jam išsikrauna baterija, logiška, juk samsungas. Jis manęs paprašo kažkokioje kelionėje duoti ale "universalų" laidą. Manto atveju, aš jį duočiau. Ir kas tada? Nu ir nieko, prisižaisit. Negalima krauti telefono laidais, nepritaikytais būtent jam. Sugadinsite bateriją. Apple šioj sferoj šiek tiek protingesni, jų pakrovėjai negadina visiškai nieko (jei tik apie iPhone pakrovėjus kalbame), nes jų krovimo galia yra vienoda. Taip pat paminėčiau automobilinių pakrovėjų pliusus. Aš savo Note 3 bateriją sugadinau, paimdamas "patikrintą Samsung firmos automobilinį pakrovėją". Negali būti vienas pakrovėjas telefonui su 1500mAh ir su 3200mAh.
iLT
Ne, USB laidai netinka visiems android prietaisams. O per kompą telefoną krauti išvis nepatartina.iLT
Matot, kaip būna, kai nieko nežinai. Tarkim, aš turiu LG G3, o mano draugas turi Samsung Galaxy S2. Jam išsikrauna baterija, logiška, juk samsungas. Jis manęs paprašo kažkokioje kelionėje duoti ale "universalų" laidą. Manto atveju, aš jį duočiau. Ir kas tada? Nu ir nieko, prisižaisit. Negalima krauti telefono laidais, nepritaikytais būtent jam. Sugadinsite bateriją. Apple šioj sferoj šiek tiek protingesni, jų pakrovėjai negadina visiškai nieko (jei tik apie iPhone pakrovėjus kalbame), nes jų krovimo galia yra vienoda. Taip pat paminėčiau automobilinių pakrovėjų pliusus. Aš savo Note 3 bateriją sugadinau, paimdamas "patikrintą Samsung firmos automobilinį pakrovėją". Negali būti vienas pakrovėjas telefonui su 1500mAh ir su 3200mAh.
Prasau nebekalbek nesamoniu. Kekvienas micro-usb laidas veiks ant bet kokio micro-usb lizdo , krovimo kruvis priklauso nuo pacio kroviklio (logiska). Krauti per kompa nepatartina? Idomu kodel ? Kompo USB lizdai kaip ir krovikliai gali keisti kruvi , taip , kad baterija nesprogs Prisiklausot savo nesamoniu internete ir tikit , as savo Nexus 4 ir kraunu tik per kompa ir jokiu problemu nera su baterija.
WiLDeR
Argumentuok, kodėl ateitis tuščia ir kokius langus daro. Nes dabar tai čia bobučių pasakojimus primena :].Tomas
iš iOS nieko nebeliko ir ateitis jos tuščia. Jei specialiai jie daro lagus senuose įrenginiuose, kad naujus pirtų, tai jau nekas. Tik
Android ir WP.