Nėra jis jau ir toks didelis kaip atrodo, teko ne vieną kartą ir šortuose nešiot "kačialkoj", bent man patogumų nesukeliamindosass
kokio dydzio turi but kisenes? o jei rimtai, tai ka vasara daryt, kai sortus devi arba sportines kelnes?
ir apie naudojima viena ranka gerai suskele
Viskas tiksliai pasakyta,norejau ir as sio daikciuko,bet gaila jis man per brangus,siaip pusdieni teko ji ciupineti,tikrai dideli ispudi paliko,kaip mano dideli pirstai,tai netoks jis ir didelis pasirodeEdgarasB
Tai va, turiu note 3 jau beveik du mėnesius. Čia keli pliusai ir minusai:
+ Didelis ekranas, labai patogu, o multiwindow prireikus yra labai geras dalykas.
+ Greitas naršymas internete ir kaikurios funkcijos, kurios jį tikrai pamalonina.
+ Gerai padarytas, korpusas nė kiek nebraška.
+ Kaikurios samsungo funkcijos yra bevertės, tačiau jas galima išjungti, bet vistiek kadanors rasi kur jas panaudoti.
+ Ilgai laiko ir greitas įkrovimas (nedaugiau 2h pilnai baterijai), tai dėl galingo 2A įkroviklio, pridedamo prie komplektacijos.
+ S pen'as, labai geras dalykas.
Dar galėčiau vardinti tuos pliusus, tačiau svarbiausius manau paminėjau.
+- Dydis, prireikia nemažai laiko prie jo priprast, bet pripratus tai tampa pliusu.
- Kamera, normaliame apšvietime ji fotografuoja labai gerai, tačiau prie blogo apšvietimo ji nieko įspūdingo neparodo.
- Pastebėjau, jog ilgiau pažaidus, panaršius internete ir geriau panaudojus telefoną ir jo procesorių, jis gerokai įkaista, bet po kelių minučių vėl atvėsta.
- Kartais bandant naudotis viena ranka jis jaučiasi labai nesaugiai, nes dažnai jis pradeda virsti į kameros pusę jį neteisingai paėmus (arba čia tik man taip ).
Tikiuosi padėjau apsispręsti, jei kišenė leidžia ir dydis nemaišo, o ir kameros reikia tik kaip megėjui, tai čia yra tobulas telefonas (bent jau toks jis yra man) ir siūlau jį įsigyti. Jei kyla dar kokių klausimų, nesivaržyk ir klausk, padėsiu kuom galėsiu.
Man ta ju OS windows phone provalas,vien tik del sitos OS neimciau jokios Lumios,jau geriau LG G23rnis
O ka manote del šių telefonų lumia 1520, ar Lg g2?
Visus tuos prikistus sudus kur tu sakai,galima tiesiog per programu tvarkykle isjungti,o telefoniukas tikrai smagus ir ziauriai greitasTautasJ
Note 3 prikiatas samsungo sudo... spec dideli, optimizavimo jokio beveik... Kaip visi samsungai ;D vien del optivizavimo neimciau samsungų niekad ;D turiu nexus 4 galvoju nexus 5 ar pirkt, ir siaip gali pabandyt sony didesnius modelius kaip z ultra ar koki z2 z1
Visi tik šūdus šneka nors niekad nebandę, gal ir prikrautas, bet ramų 1,5gb laisvų lieka, nors programų beveik neišjungęs, viskas veikia be lago, dėlto šūdas taip?TautasJ
Note 3 prikiatas samsungo sudo... spec dideli, optimizavimo jokio beveik... Kaip visi samsungai ;D vien del optivizavimo neimciau samsungų niekad ;D turiu nexus 4 galvoju nexus 5 ar pirkt, ir siaip gali pabandyt sony didesnius modelius kaip z ultra ar koki z2 z1